33 évesen érettségivel megéri kimenni Németországba dolgozni?
"Gyakori jó, mert megtudom osztani a közoktatás reformjával kapcsolatos, gyakorlatias elképzeléseimet, vagy akár emelt szintű matematika, fizika érettségire való felkészülést."
Én is szinte ugyanígy vagyok ezzel. Sokat kritizálom az oldalt, mert sok a b.rom itt is, de azért megis belefutni értelmes válaszokba is, és sokszor itt kapok olyan ötletet, amire nem is gondoltam volna, akár munka, akár más egyéb mindennapos apróság terén.
Ja előfordul.
Valamit fejleszteni kellene már a rendszeren, meg az értékelésen is. Nevetséges, az hogy bizonyos trollok több eszközről több regisztrációal is képesek manipulálni, meg trollkodni.
#22 na igen. Ezt rendszeresen szoktam kritizálni én is, egyszer talán megfogadja valaki. Az egy vicc, hogyha valaki haszontalan választ ír, de felpontozzák sokan, és én lepontozom, akkor még tőlem vonnak le pontot a rangomból, mivel a tömeggel ellentétesen reagáltam egy hozzászólásra. Attól mert valami sokak szerint "hasznos", még nem biztos, hogy tényleg az.
A másik meg, amikor szubjektív kérdéseknél, ahol véleményekre kíváncsi a kérdező, lepontoznak sokszor mindent. Egy szubjektív témánál hogy lehet jó meg rossz válasz? Sokan zsigerből az elemi frusztrációjukat kiélve nyomnak egyből a piros gombra. Ennek semmi értelme. Meg amikor valaki totál làtsuik, hogy csak provokálni jön, meg értelmetlen dolgokat ír, azok is sokszor jelentés ellenére is ottmaradnak, míg másokat törölnek, ha értelmes a válasza, de egyetlen trágár szó véletlen becsúszott. Szóval na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!