Érettségi után nyugati országba szeretnék dolgozni menni. (Pl. Anglia, Németország, hasonlók. ) Angolul folyékonyan beszélek. Tippeket, ötleteket, hogyanokat szeretnék. Mit javasoltok?
Ha nem beszélsz németül, akkor Németországban max Berlint javasolnám, maximum akkor, ha előtte összeszedsz keresett szakmai tapasztalatod/végzettséget, akkor bejöhet. Bécsben is szuper élni, több ismerősöm elmondása alapján, de csak sima érettségivel nem tudom, mik a kilátásaid.
Angliában éltem, kegyetlenül utáltam (főleg az emberek miatt), nem tudnának annyit fizetni, hogy visszamenjek, de ez szubjektív vélemény. Mindenesetre figyeld a híreket, lehet, hogy hamarosan nem lesz olyan könnyű ott letelepedni.
Nekem Írország a favorit, itt élek már jópár éve és innen nem megyek sehová :) De ez nyilván attól is függ, mit keresel és milyen munkában gondolkodsz.
"mellesleg autóipar szépen megszünteti a német gyárait "
Hulyeseg.
A boldoguláshoz kell nyelvtudás ( Németországban német ), szaktudás , és szakmai gyakorlat.
Ha ezek megvannak , akkor kell 400-500e Ft. kezdőtőke , egy kis bátorság , szerencse és máris ott állsz a siker kapujában.
Ha ezek nincsenek meg , akkor kell valaki aki kivisz
( egy rokon , vagy egy kedves pedofil ) és pátyolgat . Ha ez sincsen akkor van 20 % esélyed a boldogulásra, de az is lehet hogy a végén belegebedsz a munkába , besokallsz és hazautazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!