Tényleg keveset keresek?
Fejlesztő vagyok egy nagy multinál, diplomával. 4 év tapasztalatom van, mindet ennél a cégnél töltöttem. Így kapok cafeteriaval együtt havi 650 nettót.
Nagyon meg vannak velem elégedve, és a munkában sem szakadok meg, itthonról dolgozom. Naponta kb 4-6 óra alatt tudom teljesíteni, amit kell.
Nagyon elszálltak az árak, szóval szerintem sem a legacélosabb fizetés ez. De tényleg alul vagyok fizetve?
Nekem pl. azért nem egyszerű, mert tök jó hely, ahol most vagyok. Nincs nagy terhelés, nincs nagy bürokrácia és kényelmes az egész. Szeretek itt dolgozni és nem is akarok váltani így röpke egy év után, ugyanakkor látom, hogy máshol sokkal többet kereshetnék, de nem tudom, megéri-e, hogy ott esetlegesen sokkal nagyobb lenne a terhelés. Nomeg, mikor ide jöttem, örültem, hogy megszabadulok a multitól, ahol már elegem volt mindenből, így itt nem mertem túl sokat kérni, nehogy amiatt utasítsanak el. Aztán mint kiderült, kérhettem volna cirka 300 ezerrel is többet, mert egyik kolléga kb annyit kap...
Sajnos nem vagyok egy nagyszájú. A multinál is kértek anno egy bérigényt, aztán a fix sávok miatt kaptam 40%-kal többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!