Szegeden pályakezdő java fullstack fejlesztő mennyit keres?
Epamnal 450 bruttó körül fizettek volna junior 1 kategóriában. Egy másik cégnél ami kb 40 fős ahova felvettek próbaidő után 430at nyomnanak.
Ez így mennyire korrekt?
Pesten ennél kb 50-el többet lehet keresni, de ez függ a képességektől, tapasztalattól, mennyire látnak benned hosszú távú lehetőséget. Junior 1-ből tovább lépni amúgy nem nehéz, fél max 1 év.
Sidenote: szégyen, hogy 3-5 év egyetemi képzés után és hypeolt szakmában annyit adnak, mint egy kezdő szakmunkásnak (villanyszerelo, gépész, kőműves...)
Pesten eszerint a statisztika szerint 650 bruttó az alja
A kérdésem arra irányul hogy SZEGEDI VISZONYLATBAN ez milyen igen tudom hogy máshol több meg nagy cégeknél stb de engem az érdekel hogy Szegedi / Vidéki cégeknél amik kicsik (50-100 főnél kevesebb létszámú)
Milyenek a fizetesek
Korrekt ajánlat mert kezdőnek nem nagyon fognak 500 bruttónál többet adni.
Gyorsan és nagy mértékben emelkedik 2-3 év tapasztalat után úgyhogy érdemes most elvállalni mint 1 évig munkát keresni.
1. Az EPAM elég rosszul fizet, nekem tavaly 3 cég közül ők ajánlották a legkevesebbet.
2. Légy szíves NAGY BETŰVEL definiáld mit értesz "szegedi viszonylat" alatt! A munkahelyemen full remote dolgozunk, van (Mo-ról) debreceni, szegedi és még balatonakarattyai kollegám is, viszont a cég postacíme történetesen budapesti - akkor ez neked kiesik? A Bp-i irodába soha nem kell bejönnöd ha nem akarsz. Viszont irodát sem bérelnének neked Szegeden - bár lehet ha összejönne 10-15 ember és nagyon szeretnének akkor talán. De minek ?
#9 szegeden van a cég telephelye és nem úgy hogy szegeden van az iroda és kidolgoznak a németeknek, franciáknak egyéb országnak ahol többet fizetnek.
Ha ez így jobban érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!