Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szegeden pályakezdő java...

Szegeden pályakezdő java fullstack fejlesztő mennyit keres?

Figyelt kérdés

Epamnal 450 bruttó körül fizettek volna junior 1 kategóriában. Egy másik cégnél ami kb 40 fős ahova felvettek próbaidő után 430at nyomnanak.

Ez így mennyire korrekt?

2022. jan. 30. 13:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

Pesten ennél kb 50-el többet lehet keresni, de ez függ a képességektől, tapasztalattól, mennyire látnak benned hosszú távú lehetőséget. Junior 1-ből tovább lépni amúgy nem nehéz, fél max 1 év.

Sidenote: szégyen, hogy 3-5 év egyetemi képzés után és hypeolt szakmában annyit adnak, mint egy kezdő szakmunkásnak (villanyszerelo, gépész, kőműves...)

2022. jan. 30. 13:56
 2/19 A kérdező kommentje:

Pesten eszerint a statisztika szerint 650 bruttó az alja

[link]

2022. jan. 30. 14:02
 3/19 anonim ***** válasza:
26%
Sztem realis, juniorkent foleg
2022. jan. 30. 14:04
 4/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell hozza Pestre menni, sok a tavmunka lehetoseg junior szinten is. Vacuumlabs-nal pl. 650K a junior sav alja.
2022. jan. 30. 14:05
 5/19 anonim ***** válasza:
71%
Junior szinten 600-900 sávban jellemzően a jól fizető cégek adnak, érdemes azoknál próbálkoznod inkább. Bár Szegeden pont nincs irodája szerintem egyiknek sem, de ahogy írták fentebb, soknál van távmunka lehetőség. Vagy költözz fel.
2022. jan. 30. 14:32
 6/19 A kérdező kommentje:

A kérdésem arra irányul hogy SZEGEDI VISZONYLATBAN ez milyen igen tudom hogy máshol több meg nagy cégeknél stb de engem az érdekel hogy Szegedi / Vidéki cégeknél amik kicsik (50-100 főnél kevesebb létszámú)

Milyenek a fizetesek

2022. jan. 30. 15:16
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Kis szegedi cegeknel teljesen korrekt a 400 koruli brutto.
2022. jan. 30. 15:33
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Korrekt ajánlat mert kezdőnek nem nagyon fognak 500 bruttónál többet adni.

Gyorsan és nagy mértékben emelkedik 2-3 év tapasztalat után úgyhogy érdemes most elvállalni mint 1 évig munkát keresni.

2022. jan. 30. 16:12
 9/19 anonim ***** válasza:

1. Az EPAM elég rosszul fizet, nekem tavaly 3 cég közül ők ajánlották a legkevesebbet.

2. Légy szíves NAGY BETŰVEL definiáld mit értesz "szegedi viszonylat" alatt! A munkahelyemen full remote dolgozunk, van (Mo-ról) debreceni, szegedi és még balatonakarattyai kollegám is, viszont a cég postacíme történetesen budapesti - akkor ez neked kiesik? A Bp-i irodába soha nem kell bejönnöd ha nem akarsz. Viszont irodát sem bérelnének neked Szegeden - bár lehet ha összejönne 10-15 ember és nagyon szeretnének akkor talán. De minek ?

2022. jan. 30. 16:14
 10/19 A kérdező kommentje:

#9 szegeden van a cég telephelye és nem úgy hogy szegeden van az iroda és kidolgoznak a németeknek, franciáknak egyéb országnak ahol többet fizetnek.

Ha ez így jobban érthető.

2022. jan. 30. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!