Az a programozó aki csak 500 nettót kap valamit rosszul csinál.
Lehet nem beszél elég jól angolul/németül vagy nem elég rámenős állásinterjún.
Attól, hogy fel tudsz hozni egy kiragadott ellenpéldát más válasza is igaz lehet az ő környezetében.
2022. febr. 2. 07:34
22/30 anonim válasza:
Ouch, az első években igenis jó pénz az 500 ezer, én még nem kapok annyit, mert nincs elég tapasztalatom, de azért az 500 ezer nem a jéghegy csúcsa.
Tudjuk, baromi hihetetlen sok embernek, hogy a 150 ezres fizetés mellett nem a nettó 210 számít jó fizetésnek, hanem valahol 300 ezernél kezdődik az a bér, amiből nem hal éhen az ember. De aki előregondol, az tudja, hogy a 300-400 ezer forint sem olyan egetrengető összeg, mert ennyi pénzből is kb. egy élet kispórolni egy 1.5 szobás panel lakást...
2022. febr. 2. 07:49
23/30 anonim válasza:
Uzenem a programozo "haverodnak", hogy piackepes szakmaval nem kell beleulni egy 500 ezres berbe. En sem egy helyen ertem el a 750es fizumat, hanem ugraltam a multik kozott. Ha nem emeltek, relmondtam, ilyenkor volt aki ajanlott 50%-os emelest, ha nem, akkor meg elmentem mashoz, ahol berigenynek 50%-al tobbet adtam meg mint a korabbi fizetesem. Nem eleg ha valaki tud programozni, eletkepesnek is kell lenni. En meg a 4 evemmel keveset is keresek, mert van olyan munkatarsam, aki mar a netto 1 millat megkeresni ugyanennyi tapasztalattal az Ericsonnal.
2022. febr. 2. 08:59
24/30 anonim válasza:
nettó 1 milla, nyilván...
2022. febr. 2. 11:43
25/30 anonim válasza:
Lehet nyugodtan jelentkezni, ha szamodra ez felfoghatatlan. Attol meg mert itt hoborogsz, nem fog valtoztatni a tenyen, hogy van aki normalisan keres a diplomajaval. Sot Budapesten IT teruleten ez atlagosnak is mondhato.
2022. febr. 2. 12:37
26/30 anonim válasza:
Nekem is 1 milla körül, annak egy része az ösztöndíj, a másik része a megspórolt "zsebpénz". Nem dolgoztam az egyetem mellett, ezt ma már bánom.
2022. febr. 4. 06:42
27/30 anonim válasza:
Azt üzeni a programozó ismerősöm, hogy látszik nem mozogtok ezekben a körökben
2022. febr. 4. 10:17
28/30 anonim válasza:
Semennyivel.
2022. ápr. 17. 22:58
29/30 anonim válasza:
Likvidbe nem sok, 8.000 euroban. Ingatlanokba vállalkozásban autók stb. Kb 50 millió vagyonérték.
Tavaly, 40 évesen diplomáztam.
2022. ápr. 18. 08:44
30/30 anonim válasza:
Amikor elkezdtem az egyetemet kb 1 000 € volt. Miután befejeztem 6 000 € gyűjtöttem össze mellékesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!