Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Volt már olyan munkahelyetek,...

Volt már olyan munkahelyetek, ami nagyon stresszes volt?

Figyelt kérdés
Hogy testi tünetek is jelentkeztek?
2022. jan. 26. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Volt, nekem nagyon sokat kellett dolgozni, hullafáradt voltam, mégis álmatlanság gyötört. Ott is hagytam.
2022. jan. 26. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Volt, mindig fáradt voltam és nagyon könnyen ingerelhető + rossz kedv. Én is dobbantottam elég hamar.
2022. jan. 26. 12:38
 3/9 A kérdező kommentje:
És magas vérnyomás lehet tőle?
2022. jan. 26. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyszer diákmunkáztam egy koszos, világ végén lévő gyárépületben, ahol egész nap egy sorban kellett papírokat kellett szedni és több emberrel kellett haladni a sorban. Elég jól bírom a monoton munkát, de az már nagyon kikészített. A főnök is egy bunkó ember volt, egyfolytában káromkodott, semmire nem becsülte a munkavállalóit, arrogáns volt velünk. Pszichésen kikészültem már a nap végére, meg fájt a hátam, nyakam, lábam, pedig csak 20 éves voltam. Sok munkám volt már, de ebből elég is volt annyi.
2022. jan. 26. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Telefonos ügyfélszolgálatos munka. 4 évig toltam. Akkor húszonévesen bírtam, de soha többet. A stressz miatt léptem onnan ki, mert elég volt.
2022. jan. 26. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

43 évesen most váltottam pár hónapja.

Bankszektorban dolgozom, maradtam is, csak más munkakörbe mentem.

Rendszeresen nagyon feszített határidőkkel, sok bizonytalansági tényezővel kellett dolgozni, sokszor magamra hagyva (“oldd meg, de kész legyen tegnapra”)… mindehhez HO, értekezlet-értekezlet hátán (naponta már több, mint a munkaidő fele kamerával, de azért dolgozzál is és ne túlórázz…).

Ez még mind hagyján lett volna, mert nagyon sokat tanultam, fejlődtem, bírom én ezt… de mindehhez egy arrogáns vezető társult, aki nyomatta a szinergiás mantráit, de érdemben meg sem hallgatta, hogy mik vinnének előre, mik a problémák, hogy lehetne megoldani stb….

Egy fontos volt: HÁNY %-ON ÁLLUNK? (Az én munkakörömben a %-os készültség egy nagyon buta kérdés. Valami vagy kész van, vagy nincs, sajnos nem vagyunk előbbre, ha azt mondom, 67%, az a NINCS KÉSZ kategória…)

Meguntam, mert mellette a családomtól vette el az időd, pluszban kiégett, munkaalkoholista, megtört, megfáradt, meghunyászkodó (egyébként jó emberek, jó szakemberek!) között kellett dolgozni és aki bent rohadt este 7-8-ig, persze, hogy 110%-ra teljesítette reggel 6-7-től a 8 órás munkát… hát én nem akartam így tönkremenni és devalválni a családi és emberi kapcsolataimat, úgyhogy felálltam és eljöttem.

Most jobb, élhetőbb, emberségesebb.

2022. jan. 26. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Hajjaj, hamar hagytam is őket. 31f
2022. jan. 26. 14:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen sajnos a jelenlegi munkám is ilyen de nem sokára letelik a szerződésem és keresek másik munkát.

Testi tünet: fogyás,fáradékonyság,rossz kedv,ingerlékenység,hormonális problémák

2022. jan. 26. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt, magas vérnyomásom volt tőle 25 évesen ( 150+). Napi 3-5 kávéval bírtam, átlag 9-11 óra melo, éjszaka is folyton csorogott a telefon.
2022. jan. 26. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!