Akik egyetem után teljesen más területen helyezkedtetek el, mint a végzettségük, hogyan dolgoztátok fel lelkileg? Hogy tudtál váltani?
Már tanulás közben tudtam, de nyúl voltam váltani. Viszont se a logikai készségem, se az önbizalmam nem tartott ott, mint később, nem tudtam volna megcsinálni akkor, sajnos ennek így kellett lennie.
Tehát alapvetően kevés reménnyel csináltam az egészet, nem utána jött egy pofáraesés.
3,5 év környezetmérnöki egy borzalmasan rossz karon, utána irodai adminisztrátor munka mellett munkavédelmi technikus OKJ, majd szintén munka mellett tűzvédelmi előadó OKJ, mindeközben jogsi.
Jelenleg szoftverfejlesztőként dolgozom egy szimpatikus multinál, amit ismerős révén évek óta ismerek, nettó 300 felett kapok, rugalmas a munkaidő, sok home office van és ígéret szerint marad is a COVID után is, millió fajta tea, gyümölcsnap, kényelmes iroda. A tipikus babzsákfoteles, kanapés, saját konditermes hely.
Azt nagyon sajnálom, hogy az egész fiatalságom tanulással telt, telik (másfél órája írtam zárthelyit).
Nem kellett volna az első 2 OKJ egyáltalán és a szoftverfejlesztésre se így kellett volna átnyergelni, lett volna kevésbé fájdalmas módja.
Tehát itt tartok és így viselem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!