Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mennyire nyomasztó...

Szerintetek mennyire nyomasztó, lelkileg megviselő ezzel a vírussal,vírushelyzettel a nyakunkon dolgozni,tanulni,élni egyáltalán?

Figyelt kérdés

2020. aug. 4. 12:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Számomra semennyire.
2020. aug. 4. 12:21
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
engem már egyre kevésbé zavar ez a "járvány"
2020. aug. 4. 12:24
 3/15 anonim ***** válasza:
97%

Csak annyi bosszant, hogy amikor bemegyek egy üzletbe, akkor jut eszembe, hogy a maszk a kocsiban maradt.

Kibírom.

2020. aug. 4. 12:33
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Az elején nyomasztó volt. Ha 10 a legrosszabb, akkor kb. 7/10 volt nekem.

Most olyan 4/10

2020. aug. 4. 12:43
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Miért lenne nyomasztó? Annyit veszek észre belőle, hogy maszkban kell bevásárolnom.
2020. aug. 4. 13:00
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

Ez egyénenként változó.

A végén sem lehet majd kijelenteni olyat, hogy "Ez az időszak az embereknek 10-es skálán 7-es erősséggel volt nyomasztó".

Nekem például nagyon az volt, még most is az.

Én a turizmus-vendéglátásra tettem fel az életem. Nekem ez nem a munkám, hanem a hivatásom. Egy szállodalánc igazgatói testületében vagyok. Vannak szállodáink Budapesten, Kína különböz városaiban, az USA-ban, Európa több országának fővárosaiban, minden Távol-keleti országban, a Közel-keleten pl. Dubai-ban és Doha-ban is, de még Afrikában Egyiptomban, Tunéziában, és Fokvárosban is.

Nekünk iszonyatosan megterhelő volt az április-május-június, de még most is nagyon nehéz.

2020. aug. 4. 13:16
 7/15 anonim ***** válasza:
71%

Március-április idegileg megterhelt mert júliusra volt foglalva repjegy meg szállás és nem kis pénzt buktunk volna ha nem jön össze.

Munkában, kapcsolatokban nem állt be változás, koncertekre nem járhattam csak.

A vírus magába stresszt nem okozott nekem, most se okoz, nem tartom világvége elhozónak.

2020. aug. 4. 13:26
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

A tavaszi időszak elég nyomasztó volt. Halasztottuk az esküvőnket, a nászutunkat, a terveinket, közben elég nagy volt a nyomás a munkahelyemen is, hiszen mi nem állhattunk le, ellenben óriási fejtörést okozott, hogy hogyan osszuk be úgy a munkavállalókat, hogy mindenféle esetre fel legyünk készülve. Ez tényleg apokaliptikus érzést keltett. Rengeteg megbeszélés, erőfeszítés, megfeszített agymunka, miközben szinte senki nem mozog az utcán, az emberek begubóztak. Azt az időszakot nehezen viseltem, de csak mert hirtelen minden felborult körülöttünk. Az nem kifejezetten zavart, hogy a munkahelyem és az otthonom között éltem, sehova máshova nem mentünk.

Mostmár lényegében engem is csak annyira nyomaszt a szitu, hogy "basszus megint elfelejtettem maszkot hozni". Kb. annyira, mint amikor a saját bevásárló szatyromat felejtem el... :D

2020. aug. 4. 13:46
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Milyen vírus ? Nem Csernobilben vagyunk .
2020. aug. 4. 13:47
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
9-es, miért? Csernobilban volt vírus? (agyhalott)
2020. aug. 4. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!