Szerintetek mennyire nyomasztó, lelkileg megviselő ezzel a vírussal,vírushelyzettel a nyakunkon dolgozni,tanulni,élni egyáltalán?
Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 12:20
11/15 anonim válasza:
Engem nem zavar sot, a home office nagyon bejon. A ceg fel akarja szamolni az iroda nagy reszet szoval meg tobb home office lesz ezutan
12/15 anonim válasza:
Engem sem zavar, sőt, a maszkban emberek közé menni lehet hosszú távon is megmaradt részemről. Egy jó FFP2-es maszkban már kevésbé érzem az emberek szagát, bűzét a tömegközlekedésen és a boltokban. :D
13/15 anonim válasza:
Márciustól távmunkán vagyok, most meg leállás van, kib. furcsa lesz menni jövő héten!
14/15 anonim válasza:
A home office részét szeretem. Introvertált vagyok, csak a legvégén vettem észre magamon, hogy nyomaszt az itthon gubbasztás. Május második felétől már lehetett mászkálni, azóta számomra tökéletes a helyzet, sajnos szeptemberben visszamegyünk az irodába. Az egyetlen bajom, hogy nem utazunk (én mennék de a férjem leszavazta).
15/15 anonim válasza:
Eléggé zavar, hogy a boltokban maszkban kell fulladoznom meg izzadnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!