Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Férfiak életében mi az ára...

Férfiak életében mi az ára ezeknek: gyerek, család, jó autó, saját ház, évente több hét külföldi nyaralás?

Figyelt kérdés

Az nyilvánvaló hogy ezeket szinte egy férfi sem fogja "kiérdemelni" csak úgy és könnyedén sem.

Szerintetek havi minimum mennyi munkával, stresszel, mennyi fennmaradó szabadidővel érhetőek el ezek, és mennyi alvásra jutó idővel és milyen egészségi állapot romlással kell számolnia egy férfinak ha szeretné csak minimum szinten megvalósítani a fennt felsoroltakat?

2022. jan. 23. 22:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Gyerek, család az utolsó hajléktalan cigánynak is lehet, nem értem az hogy jön ide.
2022. jan. 23. 22:58
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

Jesszusom. Napi 8 óra munka. Ennyit várok el a páromtól. Ha meg eljutunk egy jó magas nettó fizetésig, akkor fizetés emelés helyett majd azt kérjük, hogy csak heti 4 napot kelljen dolgoznunk.

Én nem egy rabszolgát akarok magamnak, aki reggel 7-től este 8-ig dolgozik, hanem egy társat.

2022. jan. 23. 23:30
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha férfi okos, magas iq-val rendelkezik, akkor diplomaval es egy 8 oras munkaval, mindenfajta nehezseg nelkul megteremti ezeket.
2022. jan. 24. 00:10
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
Gyereket nem akarok, családom van (feleség meg a macskáink, nem érdekel, ha ez valakinek nem család, nekem az, Ferenc pápa is bekaphatja), kocsi Budapest belvárosában nem kell, saját ingatlanom van és évi 50-70 napot utazunk. Semmi extra, napi 8 óra meló, bármelyik multi vagy startup tud ilyet pár év után.
2022. jan. 24. 01:08
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

Én pénzben tudom mérni , azt leírom de hogy ki mennyire alkalmas erre az más kérdés.

Illetve a gyerek és a nyaralás az nagyon más mint a nyaralás. Irotzatosan drága lett a gyerek miatt

2022. jan. 24. 06:51
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

"Gyerek, család az utolsó hajléktalan cigánynak is lehet, nem értem az hogy jön ide."

Tisztességesen felnevelni három gyereket az kerül egy családi ház árába.

2022. jan. 24. 11:26
 7/17 anonim ***** válasza:
84%

Ezert nem vallal harom gyereket az, aki nem engedheti meg maganak.

Kiveve, ha primitiv osztonlenyekrol van szo. Jobb egy gyereknek megadni mindent, mint, hogy haromnak nelkuloznie kelljen.

2022. jan. 24. 11:31
 8/17 anonim ***** válasza:
27%

nem ez volt a kérdés, hogy ki mit engedhet meg magának

a gyerekvállalásnak össztársadalmi haszna van, ezért a társadalom többi részének illik hozzájárulni

ha nem születnek meg a gyerekek, vagy ezek a gyerekek segghülyék lesznek az mindenkinek szar lesz

azért ez nem olyan, hogy én nem engedhetek meg magamnak egy pasaréti rezidenciát, akkor nem veszek és kész

2022. jan. 24. 11:38
 9/17 anonim ***** válasza:
85%

De igen, olyan. Normalis ember annyi gyereket vallal, amennyinek biztositani tudja a normalis, nelkulozestol mentes eletet.

Tarsadalmi haszna a gyerekgyartasnak pedig max. Magyarorszag szintjen van, vilagszinten eros tulnepesedes van jelenleg is.

2022. jan. 24. 11:43
 10/17 anonim ***** válasza:
46%

hát nyilván te magyar gyereket fogsz nevelni, és nem a mumbai nyomornegyedben

intelligens emberből nincs túlnépesedés a bolygón

2022. jan. 24. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!