Férfiak életében mi az ára ezeknek: gyerek, család, jó autó, saját ház, évente több hét külföldi nyaralás?
Az nyilvánvaló hogy ezeket szinte egy férfi sem fogja "kiérdemelni" csak úgy és könnyedén sem.
Szerintetek havi minimum mennyi munkával, stresszel, mennyi fennmaradó szabadidővel érhetőek el ezek, és mennyi alvásra jutó idővel és milyen egészségi állapot romlással kell számolnia egy férfinak ha szeretné csak minimum szinten megvalósítani a fennt felsoroltakat?
Jesszusom. Napi 8 óra munka. Ennyit várok el a páromtól. Ha meg eljutunk egy jó magas nettó fizetésig, akkor fizetés emelés helyett majd azt kérjük, hogy csak heti 4 napot kelljen dolgoznunk.
Én nem egy rabszolgát akarok magamnak, aki reggel 7-től este 8-ig dolgozik, hanem egy társat.
Én pénzben tudom mérni , azt leírom de hogy ki mennyire alkalmas erre az más kérdés.
Illetve a gyerek és a nyaralás az nagyon más mint a nyaralás. Irotzatosan drága lett a gyerek miatt
"Gyerek, család az utolsó hajléktalan cigánynak is lehet, nem értem az hogy jön ide."
Tisztességesen felnevelni három gyereket az kerül egy családi ház árába.
Ezert nem vallal harom gyereket az, aki nem engedheti meg maganak.
Kiveve, ha primitiv osztonlenyekrol van szo. Jobb egy gyereknek megadni mindent, mint, hogy haromnak nelkuloznie kelljen.
nem ez volt a kérdés, hogy ki mit engedhet meg magának
a gyerekvállalásnak össztársadalmi haszna van, ezért a társadalom többi részének illik hozzájárulni
ha nem születnek meg a gyerekek, vagy ezek a gyerekek segghülyék lesznek az mindenkinek szar lesz
azért ez nem olyan, hogy én nem engedhetek meg magamnak egy pasaréti rezidenciát, akkor nem veszek és kész
De igen, olyan. Normalis ember annyi gyereket vallal, amennyinek biztositani tudja a normalis, nelkulozestol mentes eletet.
Tarsadalmi haszna a gyerekgyartasnak pedig max. Magyarorszag szintjen van, vilagszinten eros tulnepesedes van jelenleg is.
hát nyilván te magyar gyereket fogsz nevelni, és nem a mumbai nyomornegyedben
intelligens emberből nincs túlnépesedés a bolygón
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!