Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol keressek még külföldi munkát?

Hol keressek még külföldi munkát?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném egyenesbe hozni az életünket a párommal. Ő is rengeteget segített nekem,én is szeretnék segíteni neki,aztán tiszta lappal indítani a közös életünket. Ezt tudjuk,hogy itthoni fizetésből nehéz vagy lehetetlen finanszírozni. Már a létező összes oldalt végig néztem német munka iránt,rengeteg jelentkezést is elküldtem. Milyen lehetőségek vannak még? Nem válogatok, dolgozni szeretnék az pedig mindegy mi az. Ha esetleg tud valaki tanácsot adni,azért nagyon hálás lennék
tegnap 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt leugat majd itt mindenki, meg elhintik a szokásos gyakoris negatív dumákat:

fb csoportok, egyéb fórumok.

tegnap 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Német munkát milyen oldalon kerestél? És milyen terület?

Egyébként most nagyon xar a helyzet, mi úgy sem találnuk normálisat, hogy itt lakunk.

tegnap 16:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Profession, közvetítő cégek,fb csoportok,tehát mindenhol. Egy kikötésem van csak,hogy délen szeretnék munkát vállalni. Nő vagyok,egyedül mennék, északot jelenlegi helyzetben nem tartom biztonságosnak
tegnap 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:

"északot jelenlegi helyzetben"

Miért is? Szereintem még a legbiztonságossabb. Itt élek. Hannover környéke viszonylag nyugodt.

Pont délen láttam már 10 éve is, hogy átlagos játszótér tele van kendős anyukákkal, nyugaton, Mannheim meg Duisburg környékén tele van törökkel, keletre (Sachsen-Anhalt, Thüringen stb) meg nagyon kedves emberek élnek, csak hát kevesebb a munka (kivéve az ilyen ipari parkokat mint a lipcsei).

Pont innen északra, Schleswig-Holsteinban pl. nem látok semmi rosszat, csak hát arrafelé is annyi a munka, mint keleten.

Amúgy érdemes a helyi oldalakat nézni, linkedinen regisztrálni, komolyan részletes profilt felépíteni.

Stepstone, arbeitsagantur kersője is nekem kellemes csalódás, mert a hivatalos dolgok itt is gyakran trék, de ez nem.

Kereshetsz városra.

Apropó, a területre nem az "északot" értettem, nagyon nem mindegy, hogy Betegápoló (abból állítólag nagy a hiány), bolti eladó, mérnök, osrvos?

tegnap 17:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva betanított/segéd munka az amin gondolkozom. Vendéglátós végzettségem van,abban nem szeretnék dolgozni, sem itthon sem külföldön. A nyelvvel nincs probléma szerencsére
tegnap 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne magyar oldalakon keresgélj ams.at esetleg az osztrák munkaügyi honlapja
tegnap 18:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!