Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha 250 ezer ft-t havonta...

Ha 250 ezer ft-t havonta felre tudok tenni, ugy hogy koltok is a fizetesembol, az mar jonak szamit?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 15:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

"Ha valaki negyedmilliót félre tesz egy hónapban, ott valami nem tiszta."

Ja, pl. lehet, hogy értelmes szakmát tanult, vagy egyetemen nem büfészakot végzett? Esetleg nem hugyban fetreng hanem csinál valamit?

2022. jan. 23. 16:20
 12/22 A kérdező kommentje:

Oszinten neha mar keveslem a havi 250 ezret, mert valoszinuleg hozzaszoktam, de sajnos mar 31 eves vagyok es meg nincs lakasom, van par milliom evente 3 milliot tudok letenni... kb 15 milliom van...

Sokszor bele sem gondolok hogy masoknak mibol kell megelniuk, mennyit kell beosztaniuk. en meg folyton csak elegedetlenkedek...

2022. jan. 23. 16:36
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

7-es, 8-asnak: szégyelljétek magatokat:

nagyon jól tudjátok, hogy a tanárok, egészségügyisek, pékek fizetése a béka hátsója alatt van, a mostani jól kereső kérdezőt nyilván valaki kitanította arra a szakmára, amiből most jól keres. Még hogy szocioparazita...

Amúgy a kenyeret magatok sütitek? :-)

Kérdező, természetesen jónak számít, de ezt nyilván Te is tudod.

2022. jan. 23. 16:37
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, tenyleg nem sok mar nekem a havi 250 ezer :( velem van gond
2022. jan. 23. 16:37
 15/22 anonim ***** válasza:
14. Nem te vagy a troll, hanem a lepontozott 0%-os!7
2022. jan. 23. 16:38
 16/22 A kérdező kommentje:

Okes, kedves utolso, ez csak a gyakori kerdesek foruma, semmi extra... lehetwk itt 0 %-os, nekem akkor sem lesz kevesebb ,

Neked lehet

2022. jan. 23. 17:01
 17/22 A kérdező kommentje:
Csak azert lepontozni valakit mert ennyit tesz felre.. irigyseg 😥
2022. jan. 23. 17:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a fizetésedhez képest teljesen jó a 250 ezer Ft félretevés. Nyilván ha nagyon akarnád még tudnád növelni, olcsóbb kaja, kevesebb szórakozás, stb-stb, de szerintem felesleges. Gondolom albérletben élsz. De azt is megértem, hogy kevesled. Viszont ha van 15 millió Ft-od, akkor már hitellel tudnál venni egy 1+2-es vagy 2+1-es lakást valószínűleg, szóval nem kell félned. :) Vagy ha lesz párod, és ő is belerak egy kicsit, akkor kevesebb hitellel/nagyobbat. Szerintem csak így tovább!
2022. jan. 23. 17:33
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez több, mint a fizetésed fele, ami nagyon jó. Viszont elég keveset keresel. A bevételed növelésére kéne ráfeküdni a jövőben.
2022. jan. 23. 17:43
 20/22 A kérdező kommentje:
Keveset keresek ? 😥😥😥 akkor keveset is teszek felre.:(
2022. jan. 23. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!