Tehát van 6 hónap munka viszonyom közös megegyezés alapján kilépek. Ilyenkor jár nekem munka nélküli segély? Ha jól tudom a fizetésem alapján fog alakulni. Ha keresek 120 ezret havonta 0ennyit fogok kapni segélynek? Hogy működik ez?
Figyelt kérdés
munkanélküli segély2012. szept. 29. 12:57
1/10 anonim válasza:
Pontosan nem tudom milyen esetben nem jár. De ennyit biztos nem fogsz kapni,illetve már csak 3 hónapig jár a munkanélküli.
2/10 anonim válasza:
Az elmúlt 3 évben van 365 munkanapod?
3/10 A kérdező kommentje:
Neeem 365 munka napom közel sincs de én úgy tudom fél év bejelentett munka viszonynak kell lennie:///
2012. szept. 29. 13:14
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Idén változott, korábban 200 nap volt, már 360 kell hozzá.
6/10 A kérdező kommentje:
Az szééép...tehát baszhatom az egészet.
2012. szept. 29. 13:19
7/10 anonim válasza:
200 munkanapnak, az alapesetben több, mint 6 hónap.
8/10 kapo1588 válasza:
most akkor 200 nap kell vagy 365? jah meg ezt hogy kell nézni? a hétvége beleszámít?:D
9/10 anonim válasza:
Kapo, 360 nap. Minden naptári nap beleszámít a munkaviszony kezdete és vége között.
10/10 anonim válasza:
Minimum 36nap segélyezési napot adnak,maximum 90-et.
Minden 10 biztosított napra jár 1 járulék kifizetési nap.
Amúgy én szívesen mennék a helyedre,fizetek is belőle egy 10ezrest....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!