A tartályos és silós kamionoknál több az üres kilométer?
Figyelt kérdés
Ponyváson már 100 km üres miatt nem akarják hazahozni a sofőr, mert hogy az mennyire sok. Azt hallottam, hogy tartályon és silón teljesen mások az arányok. Igaz ez?2022. jan. 20. 20:26
1/5 anonim válasza:
Adr tartállyal dolgozom. Dél Olaszországból, Franciaországból, Belgiumból is jöttem már haza üresen. Persze ez akkor fordul elő, ha sok export munka van itthonról, szóval hazajöttem és indulhattam is kifelé. az 500-1000 kilométeres üres átállások teljesen hétköznapiak.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
És mennyi kb a heti/havi megtett km? Gondolom itt nem havi 10-12 ezerben kell gondolkozni.
2022. jan. 25. 11:24
3/5 anonim válasza:
Változó. Október 7500, november 11000, december 10000, januárnak úgy néz ki 14000 lesz a vége.
4/5 A kérdező kommentje:
14000? Az már ponyván is kirívó. Mennyivel tudsz max közlekedni? 80 km/h?
2022. jan. 26. 10:55
5/5 anonim válasza:
általában 90. Lehet van olyan hatóság, aki szól érte, de 6 év alatt nem találkoztam ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!