Ismered a Supernova Intertrans kft-t? Valóban tiltott kilóméter-bérezést adnak a sofőröknek?
Nálam megkeresnek a sofőrök 750 ezret, igaz kis családi vállalkozásban csinálom a fuvarozást viszont nagy távolságban dolgoznak.
A hideg kiráz az ilyen hirdetésektől,mert rohadtul behúzzák a sofőröket.
nekem valami nagyon sántít ebben a blogposztban... Napidíj nélkül hogy lehetne mégis 750 ezret elérni? Mert tuti el lehet érni még ha CSAK elméletileg is, csak kilóméterpénzből ez lehetetlen :D Mellesleg engem az se érdekelne ha havonta nem 750 et keresek, hanem csak 500 at, vagy 550 et, de akkor az fix legyen.
A blogban amúgy azért sír az ember mert melózni kell, lol , nem is a fizetés a legnagyobb baja, nekem nagyon úgy tűnik hogy valami balphasz zöldfülű, mert egy kicsit is tapasztaltabb sofőr nem hisztizik olyanon hogy rossz címet adnak meg, mert 1, van annyi esze hogy tudja hogy a megbízó adja a címet nem ők guglizzák ki, 2, nincs olyan cég ahol ez ne fordulna elő.
A melóval kapcsolatos hiszti meg... ez is benne van a pakliban, ezért szívás a ponyvásozás, van silózás meg konténerezés és akkor az ízi meló.
Én a héten megyek pont a Supernovához interjúra, nyilván most már azért fenntartásokkal megyek oda, a legfőbb az hogy mondják meg mennyi a fix napidíj a legrosszabb esetben, a másik meg hogy ne kelljen buszozgatni Gratzba váltás miatt (mert ott is van váltás elvileg).
Ja amúgy az 1 hónapos próbaidő ha igaz akkor az nagyon gáz, mert 100% biztos vagyok benne hogy 2 hónap a felmondási idő, és akkor 1 hónap után már köteles vagy 2 hónapot ott dolgozni... a Wabinál legalább 3 hónapos próbaidő van, azért az sokkal megnyugtatóbb ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!