Milyen otthonról végezhető munkák vannak, amelyekért valóban fizetnek bért? (IT szektoron kívül.)
Na, azért ez a 8 általános erős túlzás... Nem kell másokat sértegetni, csak mert mást keresnek, mint te.
Nekem több összefüggő végzettségem is van (pénzügy-számviteli, bér, tb terület), de sajnos kisvárosban élek, egy állandóan dolgozó férjjel és két gyerekkel, így nem tudom bevállalni az 50 km-es távot. Sőt, semennyit. A városban kell maradnom, ahol nincs számomra szabad pozíció. Ismerősnek az ismerőse vagy 10+ év tapasztalat, évente 1 lehetőség. Ez van. Sajnos "csak" adminisztrációs tapasztalattal én sem találok itthonról végezhető munkát, pedig nekem is arra lenne szükségem.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Aki azt feltételezte, hogy csak 8 osztályt végeztem, ő tévedett.
Középiskolában érettségiztem, azután három szakmát szereztem, mindegyikben dolgoztam is, majd az egyetemet is elkezdtem.
És csodák csodája, évekig dolgoztam itthonról, de azt egy bizonyos ok miatt le kellett cserélnem.
Ötleteket vártam, nem osztást, de nem hat meg az osztás sem.
Nagyon kedvesek, akik így látatlanban is kiálltak mellettem.
Köszönöm szépen!
8. ,,,Lehet hisztizni, de tudjuk, hogy aki így kérdez, az 8 általánossal keres nem kamu munkát, amivel már lehúzták korábban.."
Mégis miből lehet tudni?
#19: Nem unod még mindig a hisztit?
Ott volt a 8. válaszban:
"Bármi, ami olyan feladat, amihez nincs szükség helyhezkötött eszközre, hanem szellemi tőke és IT eszközök (laptop, telefon stb) segítségével végezhető." Akinek megvan ez a fajta tudása, az tudja, hogy mit tud otthonról csinálni. Ennyi. Ragozhatjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!