Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen otthonról végezhető...

Milyen otthonról végezhető munkák vannak, amelyekért valóban fizetnek bért? (IT szektoron kívül.)

Figyelt kérdés

2022. jan. 19. 04:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26%
#11: Igen, már az is sértő, ha valaki nem ért valamihez...
2022. jan. 19. 09:00
 12/21 anonim ***** válasza:
90%

Na, azért ez a 8 általános erős túlzás... Nem kell másokat sértegetni, csak mert mást keresnek, mint te.

Nekem több összefüggő végzettségem is van (pénzügy-számviteli, bér, tb terület), de sajnos kisvárosban élek, egy állandóan dolgozó férjjel és két gyerekkel, így nem tudom bevállalni az 50 km-es távot. Sőt, semennyit. A városban kell maradnom, ahol nincs számomra szabad pozíció. Ismerősnek az ismerőse vagy 10+ év tapasztalat, évente 1 lehetőség. Ez van. Sajnos "csak" adminisztrációs tapasztalattal én sem találok itthonról végezhető munkát, pedig nekem is arra lenne szükségem.

2022. jan. 19. 10:23
 13/21 anonim ***** válasza:
14%

#12: [link]

Én itt befejeztem

2022. jan. 19. 10:36
 14/21 anonim ***** válasza:
61%
Keress fel egy szakembert. Nem normális, hogy a lelki nyomorodat itt éled ki...
2022. jan. 19. 10:38
 15/21 anonim ***** válasza:
52%
Hasznos választ nem adtál, csak másokat köpködni jöttél ide. Szerinted mindenki hülye... Nyilván csak te nem. Mindenhol van egy betanulási idő, ha alkalmazott vagy. Nem mindenki akar vállalkozni és nem is kell. Én nem gondolnám, hogy akinek nincs 20 év tapasztalata vagy nem vállalkozó, az nem ért semmihez. Teljesen egyéni, kinek milyen a munkához való hozzáállása. Kevés az otthonról végezhető munka alkalmazottként, ennyi a hiba. Nem mások fikázása a válasz. Azzal egy jó pszichológus tudna mit kezdeni.
2022. jan. 19. 10:46
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Aki azt feltételezte, hogy csak 8 osztályt végeztem, ő tévedett.

Középiskolában érettségiztem, azután három szakmát szereztem, mindegyikben dolgoztam is, majd az egyetemet is elkezdtem.

És csodák csodája, évekig dolgoztam itthonról, de azt egy bizonyos ok miatt le kellett cserélnem.

Ötleteket vártam, nem osztást, de nem hat meg az osztás sem.

Nagyon kedvesek, akik így látatlanban is kiálltak mellettem.

Köszönöm szépen!

2022. jan. 19. 17:26
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

8. ,,,Lehet hisztizni, de tudjuk, hogy aki így kérdez, az 8 általánossal keres nem kamu munkát, amivel már lehúzták korábban.."

Mégis miből lehet tudni?

2022. jan. 19. 17:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Irodai munkák nagy részét lehet otthonról is végezni távmunka szerződéssel.
2022. jan. 19. 23:54
 19/21 anonim ***** válasza:
85%
14. Hagyjad már kedves 13. hozzászolót, hisz "ő itt befejezte" beszól valakinek és csodálkozik, hogy van viszonválasz. Hiába is mondanánk neki, hogy nem normális, amit művel, neki ez a hozzáállas a természetes. Sajnos sok ilyen stílusú ember él a földön ez van.
2022. jan. 20. 14:39
 20/21 anonim ***** válasza:
21%

#19: Nem unod még mindig a hisztit?

Ott volt a 8. válaszban:

"Bármi, ami olyan feladat, amihez nincs szükség helyhezkötött eszközre, hanem szellemi tőke és IT eszközök (laptop, telefon stb) segítségével végezhető." Akinek megvan ez a fajta tudása, az tudja, hogy mit tud otthonról csinálni. Ennyi. Ragozhatjuk

2022. jan. 20. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!