Be lehet kerülni az Aldiba? Mi alapján döntenek?
Beadtam pár napja a jelentkezésem a városban két aldi üzletben is és pár óra múlva már jött az elutasítás hogy nem engem választottak.
1 hónapja dettó ugyanígy volt.
De a hirdetések még fenn vannak a karrier oldalon szóval nem hiszem hogy betelt,de folyton hirdetnek állást erre a pozicíóra 1-2 hetes eltéréssel.
Érettségim (1 emelt)+ 54 es OKJ szakmáim vannak.
Rokonom szintén jelentkezett az Aldiba ő 7 éve eladó és 2 évig adminisztrátor volt tehát volt eladói és vendéglátói tapasztalata is,szintén érettségivel+szakirányú végzettséggel rendelkezik,és elutasítva neki nem is válaszoltak.
Ahogy olvasom itt több ember is írja hogy sok folytonos elutasítás,de akkor mégis hogy lehet ide bekerülni?
Mi alapján döntenek?
hány éves vagy?
Ha körbenézel ezekben az aldikban, lidlökben, általában fiatalokat alkalmaznak 70%-ban, illetve jobb megjelenésű embereket.
Most az, hogy van egy emelt érettségid hittanból senkit nem fog érdekelni. Csak annyit néznek, hogy van érettségid.
Aha,szóval akkor pofára megy...
Hát egy arcképből nyilván megtudni az ember megjelenését.
Nyilván az arc az első számú szempont megjelenésnél. Menj el egy közeli boltba, nézz körül, átlagnál rondább ember nem dolgozik ott(ezzel nem azt mondom, hogy te ronda lennél). Illetve nem tudom, hogy nő vagy vagy férfi?
A dolgozók 80%-a nő..
Esetleg a központi raktárukba jelentkezz.
5: Dettó nálam is még mindig.
Felesleges volt tanulnom azt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!