Munka mellett hogyan tehetnék szert plusz jovedelemre?
Szerintem építs tudást, ha lehet könnyen, tehát olyasmiben, amit szeretsz! Lehet több dolog is egyszerre, ha tudod kezelni és jól esik a kicsit jobb reményekkel kecsegtetőre koncentrálnod. Legalábbis így negyven fölött nekem ez kezd körvonalazódni. Persze lehet teperni is, vannak sokan, akiknek beválik, nekem nem működött, egy szigorú határon megállt, és sok is lett a hülyeségből. Most újra elkezdtem zenélni, de csak mert a friss hobbim, a házisör készítés, simán visszarántotta azt a rég hátramaradtnak hitt inspirált alkotó működésemet, ami fiatalon nulláról kész darabig zeneszerzés+sound design+producing, meg enyhe, de működő házimaster folyamatban tudott egészen magával ragadni.
Hogy úgy mondjam, azóta a szenvedély szót messze nem a korábbi, ütött-kopott jelentésében értelmezem...
Társul ehhez egy érzés, hogy lépegetsz az utadon, szépen apránként túlnősz a tömegen abban, amit ha fejre állsz is, szívesen csinálsz. De teljesen komolyan, amikor az őrületbe kerget az egész, akkor is legkésőbb a pörgés végeztével világos lesz, hogy édes őrület ez, akármeddig tudnád fogni a fejed miatta... :) És egyébként kábé ez is lesz belőle az esetek többségében: még a komoly stressz is annyival édesebb, hogy csak nagyon nehezen tenne tönkre, ellentétben akár a mai, tökegyszerű szorongással, amit a hétköznapi kiszolgáltatottság-érzetünkkel cipelünk folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!