Informatikus-könyvtáros diplomával van esélyem informatika területen dolgozni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 13:00
1/16 anonim válasza:
Diploma nélkül is van. Kérdés, hogy megvan-e a tudásod hozzá?
No offense, de van ennél alibibb diploma?
2/16 anonim válasza:
Persze, mindenre van valamennyi esely.
3/16 anonim válasza:
"No offense, de van ennél alibibb diploma?"
Van. Soroljam? ez se ér persze sz**rt se, de ennél 1000x nevetségesebb képzések is vannak.
4/16 anonim válasza:
Az informatikus könyvtáros az tipikus "büfé-ruhatár" szak, pontosan annyit ér, mintha nem lenne.
5/16 anonim válasza:
Meki, kfc, burger king, aldi, lidl, összeszerelő gyárak jöhetnek szóba
6/16 anonim válasza:
Pályaválasztáskor céltudatos voltam, szóval nekem ezek kimaradtak. Tudnál mondani pár példát?
7/16 anonim válasza:
6: néprajz, andragógia, szabad bölcsészet
8/16 anonim válasza:
A könvtáros jó szak ha valaki nem akar sok pénzt keresni, cserébe egy nagyon nyugodt munka. Az informatikában akkor tudsz elhelyezkedni, ha van piacképes szaktudásod valamelyik területen. A diploma itt nagyjából arra jó, hogy kiszínezd vele egy kicsit az önéletrajzod.
9/16 anonim válasza:
#6: Kulturális antropológia. Ismertem egy csajt, aki ilyenre járt. Végzés után egyből ment a Tesco ruharészlegére dolgozni. Azt mondta senkit sem ismer, aki tudott vele helyezkedni. :D
10/16 anonim válasza:
Legalább fizetősek ezek a szakok ha már semmi hasznuk sincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!