Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes informatikus könyvtáro...

Érdemes informatikus könyvtárosnak menni?

Figyelt kérdés

2017. júl. 27. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Nem leszel tőle informatikus. Vicc, hogy ezt a szakmát egyetemen oktatják. Azt tanítják infóból amit gimiben. Ha nagy nehezen is találnál vele munkát az is minimálbér körűl fizet.
2017. júl. 27. 20:41
 2/6 anonim válasza:
100%
Most vettek fel. Pár év múlva megmondom... :D
2017. júl. 27. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Első: Légy szíves ne szóld már le ezt a szakmát (sem). Elárulom, hogy nem csak azt tanítják az egyetemen, amiről te azt gondolod, középiskolában elmondták azon a kb. 3 órán, amin esetleg könyvtárhasználatot tanítanak... Az infó része az becsapós valóban.

Az informatikus jelző jó esetben is egy kicsit magasabb szintű informatikai ismeretet jelent, az informatikus szakmához semmi köze.

Abban viszont igazad van, hogy nem éri meg.

A fizetés vacak (közalkalmazotti bér), állást nem könnyű találni, nem is életbiztosítás, létszámleépítés is gyakori. Előrelépni is kb.lehetetlen, mármint úgy értem, anyagilag.

Egyszóval nem javaslom.

2017. júl. 27. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
43%

#1. Vagyok. Lehet, hogy túloztam, illetve nem mentem bele a részletekbe, de én 1 évig jártam oda, mert csak oda vettek fel, s jobb lett volna ha inkább várok, az alatt az év alatt mást csinálok. De mindenki ott betegesen pesszimista és elég nagy kamu az egész. Még tanárok is colt, hogy menekülésre bíztattak.

Viszont az első cálaszom oka, hogy engem is próbáltak lebeszélni előtte barátaim és sajnos nem tudtak.

2017. júl. 27. 21:43
 5/6 Estádio de Felchút ***** válasza:

Mi az, hogy "érdemes"?

Szép, érdekes szakma, kiváló hobbi.

Ha a munkaerőpiaci és kereseti lehetőségekre vagy kíváncsi, na azok siralmasak.

2017. júl. 27. 22:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Hűha, köszönöm a válaszokat, valahogy sejtettem.

De azért 2-es, ha pár év múlva a gyakorin kötnél ki, emlékezz vissza egy régi kérdésre :D

2017. júl. 28. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!