Anglia munkalehetőségek?
Üdv mindenkinek. Angliában szeretnék élni, minél hamarabb. Gondolkodom rajta, hogy nem megyek egyetemre, már dolgozni szeretnék. Tudom, tudom, nincs nyári szünet, nem igazolja anya a hiányzást, de akkor is.
Egy elit gimi kitűnő tanulója vagyok, anyanyelvi szintű angol tudással (C1 nyelvvizsga) de ez elég lenne angliában egy olyan munkához, amiből jól el tudom tartani magam? Illetve szakma nélkül hol tudnék egy jobb területen elhelyezkedni? Tudtok példákat erre? Bármire nyitott vagyok.
Lány vagyok, ha számít.
"anyanyelvi szintű angol tudással (C1 nyelvvizsga)"
Az anyanyelvi azt jelenti, hogy az az anyanyelved. Én valahol C2 környékén vagyok, garantáltan erősebb a nyelvtudásom, mint a tiéd, de egy anyanyelvi beszélő tudásszintjét soha nem fogom elérni.
Egyébként ha nincs szakképzettséged (pl. ápoló, kamionsofőr, informatikus) akkor minimális az esélyed kulimunkára is, főleg, hogy a UK már nem tagja az EU-nak.
Ha te komolyan azt hiszed, hogy a C1 szintű nyelvtudás anyanyelvi, akkor azért komoly gondok vannak a fejedben. Nemtudom, mennyire elit az a gimnázium, ahol képesek ebben a hitben tartani a gyerekeket.
A többit már előttem megírták. Nem lehet ma már úgy kirohangálni lakni Angliába, mint 5-6 éve.
#8: erősen álmodozás szintű ez az egész, persze 18évesen nem is csoda, ha valaki álmodozik. :)
De azért nem ártana a realitásokat figyelembe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!