Az élet azt hozta, hogy diákmunkáznom kell, és a mekiben találtam munkát. Mit tegyek?
Nos találtam az intersparban is és a mekiben. 18 leszek, és azt hozta az élet, hogy hétvégén el kell mennem, ami tök jogos.
Nagyon félek a diákmunkától, mivanha nem tudom teljesíteni végül kudarcot vallok? Mivanha ezekben az üzletekben felismernek és lenéznek a vevők?
Mekiben mit csinál egy diákmunkás? Árúfeltöltő munka tetszik, de az mit csinál? Fiú vagyok és erős, szóval az utóbbi nem oly nehéz.
Egyrészt: ez ugye karrier kérdés, oda tedd.
Másrészt: nincs ezzel semmi baj. Fiatal vagy, erős vagy, szorgalmas vagy, nem?
Akkor nyugodtan próbáld ki ezt!
"Mivanha ezekben az üzletekben felismernek és lenéznek a vevők?"
Nekem ebből az jön le, hogy szégyelled ezt a fajta munkát, egyébként nem foglalkoztatna a kérdés. Nem kéne.
Hol érdekel az, hogy mire gondol a vevő? Tudod mennyi hülye szaladgál közöttünk? Egyik ezért hülye, másik azért hülye. Az emberek értékrendje sincs mindig a helyén. Nem tudsz mindenkin segíteni. :)
Ha ilyesmivel foglalkoznánk, ki se lépnénk a lakás ajtaján.
Fel a fejjel. Csináld és mosolyogj rájuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!