Valaki mesélne az Audi Hungaria Zrt gyakornoki állásinterjú menetéről ? Esetleg németül milyen kérdések hangzanak el, vagy hogyan lenne rá jó készülni ?
Gépészmérnök gyakornokin voltam még 2016 ban. Irtó bunkók voltak, még az önéletrajzom pozitív részét is negatívként tüntették fel, tényleg mindenbe belekötöttek. Kb majdnem azt kérdezték, hogy mit akarok én náluk?
Természetesen ez rá is ment a hangulatomra, legszívesebben elküldtem volna mindegyiket (3-an voltak) a jó édes anyjába. Nem vettek fel, rá 3 hónapra felhívtak, hogy jelentkeztem másra is és arra is behívnának. Nekem ez csak oda 110 km-es utazás volt.
Megmondtam a telefonba, hogy találtam más helyet, ahol jól érzem magam és ne is keressenek többé.
Audi Hungaria Zrt gyakornoki állásinterjú menete.
Lassan 16 éve dolgozom az Audi-nál, és igen nagy rá látásom van a cégre, mert ennyi idő alatt nagyon sok embert ismertem meg, különböző pozícióból.
Lényeg! Ha meg hirdet az Audi, egy állást, arra már akkor meg volt a jelentkező személy, mielőtt azt meg hirdették volna.
A céghez, 90%-eséllyel csak protekcióval lehet be kerülni. Olyan dolgokat tudnék írni a cégről, hogy sokan el se hinnék. Ha ismersz legalább 3 embert aki valamilyen vezető pozícióban van, akkor minden esélyed meg van hogy ott tudjál dolgozni, se ismeretség nélkül, felejtsed el.
3-as ja igen nekem is volt ilyen évfolyamtársam. Németül abszolút nem tudott, de angolul is döcögősen. Mondta ő az Audinál fog dolgozni, mert ismer ott valakit...
Olyat is ismerek, aki 1 év gyakornokoskodás után otthagyta és az egyetemen mondta nekünk, hogy még nmetbe is kivitték párszor, de úgy lenézték, mivel magyar olt, hogy nem bírta elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!