Ez jelent valamit állásinterjú után?
Volt ma reggel egy állásinterjúm zoomon ,gyakornoki pozícióra egy multinál (egyetemista vagyok).
Szerintem egész jól ment,sokat nevettünk,jó volt a hangulat.
A végén azt mondták,hogy most kezdték el interjúztatni a jelentkezőket,úgyhogy türelmemet kérik,még 2 hét,utána visszaszólnak akkor is,ha a döntésük nemleges.
Ez rosszat jelent?
Eddig 2 helyen dolgoztam,az egyiknél az interjú után aznap hívtak hogy felvettek,a másiknál pedig másnap.
Szóval ez rosszat jelent,jelentheti,hogy nem én kapom meg az állást? Hiszen ha annyira akarnának,azonnal fel is vehettek volna.
21F
Nem jelent semmit, ha te vagy mondjuk az első interjúalany, nyilván lesznek még meghallgatások utánad.
De a “mindenképp jelentkezünk” azért inkább tájékoztató jellegű, erre ne nagyon alapozz.
Ha ez egy multi, akkor szinte biztos hogy vissza fognak szólni, és semmi furcsa nincs a 2 hétben. Egy nagy cég folyamatokban gondolkozik. Külső partner/személy felé 1-2 hétnél rövidebb határidőt sose vállalnak semmire, egyszerűen a nagy szervezeteknek ennyi a tehetetlensége a legegyszerűbb(nek tűnő) dolgokhoz is.
A tisztelet, jó hangulat eléggé alap az ilyen interjúkon (multiknál nem nagyon dolgoznak bunkó emberek elvégre), szal ne érezd hogy ez már zsebben van, de azért bizakodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!