Ti milyen kérdésekkel találkoztatok már telefonos állásinterjúkon? (Irodai állásokat keresek, nincs kinézve még konkrét pozíció, ezért általános lenne a kérdésem).
Miért érdekel a pozíció, milyen korábbi tapasztalataid vannak, milyen állat lennél. Na jó, ez utóbbit inkább személyesen szokták.
Amúgy az alapdolgokat szokták egyeztetni. Jó e neked a meló időbeosztása, helyszíne stb. Ha valami showstopper, akkor derüljön ki még itt.
2021. márc. 8. 19:39
2/11 anonim válasza:
Kajak kerdeztek mar toled azt, hogy milyen allat lennel? Ez kiraly :D
2021. márc. 8. 20:00
3/11 anonim válasza:
Hajjaj, de hányszor. Mikor a szőke 20 éves HRes kislány már nem tud mit kérdezni, akkor bedobja ezt.
2021. márc. 8. 20:23
4/11 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem, az állatos vmi urban legend 😂
Köszönöm a választ 🙂
2021. márc. 8. 21:07
5/11 anonim válasza:
Telefonban csak annyit kérdeztek, h miért jelentkeztem, mit dolgoztam és hogy mik a céljaim, utána egyből hívtak személyesre vagyis inkább webcamos tesztre.
2021. márc. 8. 21:10
6/11 anonim válasza:
Szerintem a személyes állásinterjú szerencsésebb,mint a telefonon történő.
Komolyabb cégek,behívják a kiválasztott leendő munkavállalókat,hogy személyesen is megismerjék őket.
Ilyen esetben általános kérdéseket tesznek fel,mint példàul: mivel foglalkozott előzőleg?, miért szeretné ezt az állást?, hallott már a cégről? stb,stb...
2021. márc. 8. 21:18
7/11 anonim válasza:
Ugyanazt, amit személyesen is. Ilyen milyen állat lennél meg hasonló baromságokkal még sose találtak meg. Szellemi/szakmai online teszt volt már
2021. márc. 9. 07:45
8/11 anonim válasza:
Milyen állat lennél? xddd azt erre mit válaszoltál. én biztos valami troll választ adnék. Ez valami vicc kérdés.
2021. márc. 9. 10:22
9/11 anonim válasza:
Tőlem már kérdezték:
- Ön milyen állat lenne?
- Csak egyet mondhatok?
- Igen.
- Hollófarkas.
- Az milyen állat?
- Hát a holló meg farkas egyben. Ez a két kedvenc állatom.
- Értem.
Nem vettek fel.
2021. márc. 9. 12:33
10/11 anonim válasza:
Én azt mondtam, hogy oroszlán. Mindig igaza van, ha mégsem, akkor erősebb. Felvettek, de nem mentem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!