Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány napig készültök egy...

Hány napig készültök egy állásinterjúra?

Figyelt kérdés

Ti hány napig készültök egy állásinterjúra?

Frissdiplomás vagyok,2 nap múlva lesz egy nagy multival interjúm.

Most kezdeném el a készülést.

2 nap elég szerintetek?

2021. márc. 8. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Én nem szoktam készülni.
2021. márc. 8. 18:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Egy elég nagy nevű cégeől van szó,azért gondoltam,hogy felkészülök szakmai solgokból,illetve picit angolból is.
2021. márc. 8. 18:41
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Hajrá, tedd azt.
2021. márc. 8. 18:43
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Gyakran interjúztatok, nem készülök előtte különösebben.
2021. márc. 8. 18:58
 5/11 anonim ***** válasza:
9%
Mi kb 1 hétig szoktunk készülni az intetjúra ha végre jelentkezik valaki, de így se találunk normális burkolót, villanyszerelőt. Pedig már mindent bedobtunk, magasabb fizetés, céges üdültetés, autó, stb. Nem tudom mit lehetne még kitalálni.
2021. márc. 8. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
3-5 év egyetem alatt azért annyit megtanul az ember, hogyha 2 napja van a vizsgáig, akkor azt beosztja megfelelően és kihasználja, amennyire tudja. Hajrá :)
2021. márc. 8. 19:18
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Inkább a cégből készülj fel, főleg abból, hogy mire gerjedsz te náluk! Maga a felkészülés egy rövid gyűjtőmunka, meg némi gyakorlás, hogy idiótának se tűnj, de őszintétlennek se, amikor előadod egy-egy ilyesfajta gondolatodat el-elejtegetve a normál társalgás közepette. Persze van az háeres nyomi, aki nulla bitet vesz az adásból, de minden másra meg vagy nem lehet felkészülni, vagy nem ér annyit, mert jobbakat rögtönzöl a békésebb túlélő sémáiddal.
2021. márc. 8. 19:25
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Én általában 1 max másfél órát szoktam, bőven elégnek kell lennie. Cég története, mivel foglalkoznak, hanyan vannak, mióta vannak Mo-n, mi kell a pozícióhoz, ebből mit tudok én nyújtani, nagyjából ennyi.
2021. márc. 8. 20:20
 9/11 anonim ***** válasza:

De úgy mégis mit lehet készülni rá ennyi ideig?

Friss diplomás vagy, az anyag a fejedben. Rászánsz 20-30 percet, hogy nagyjából átnézd a cégről nyilvános adatokat, híreket, körbejárd, hogy miről szól a meghirdetett pozíció és ennyi.

2021. márc. 9. 07:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Előző este végig szoktam pörgetni a cég oldalát. Mit kell róluk tudni, mivel foglalkoznak pontosan. Ha van ott ismerős, meg szoktam kérdezni mire kell számítani az interjún. Végig gondolom mit kérdezhetnek, összeszedek néhány épkézláb gondolatot ezekre a kérdésekre és nagyjából ennyi. 1,5-2 óra.
2021. márc. 9. 08:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!