Néztem a tanári bértáblát, egy vicc az egész, konkrétan a szakmunkás minimálbért kapják a mesterdiplomások is. Egy fiatal tanárnál jobban keres a kukásautón lógó ember, a tescós árufeltöltő, de még a mekis diákmunkás is.
Szóval tanárok, nektek milyen érzés tudni, hogy akit tanítotok, és kettessel bukdácsol végig, ha majd 17 évesen megkapja a szakmáját, már akkor a dupláját fogja hazavinni a ti fizetéseteknek?
Majd ha elzavarjuk Orbánt, akkor a többszörösét fogjuk a zsebpénzednek keresni, míg te a 40 fokban is megszakadsz addig mi a nyári szünetünket töltjük. Mert Orbánnak az a célja, hogy olyan ostobákat neveljen ki a rendszer tanárok elüldözésével, mint te. Erre te vagy az élő példa.
2022. jan. 15. 13:51
12/18 anonim válasza:
11!
Ha az ellenzék nyer, akkor se lesz több pénz rátok.
2022. jan. 15. 15:55
13/18 anonim válasza:
Azért valamivel több.
2022. jan. 15. 16:04
14/18 anonim válasza:
Amúgy ... engem érdekelt volna tanárok válasza a kérdésre.
Lehet a kérdés szimplán provokáció és gyűlöletkeltés céljából lett kirakva, de attól még létező dologról beszél és tényleg érdekes lenne tanárok szemszögéből megnézni, hogy ők mit gondolnak erről.
2022. jan. 15. 16:25
15/18 anonim válasza:
14-es, a kedvedért visszajöttem (7,8 vagyok) :-)
Nagyon sok tanár ismerősöm van: van olyan, aki meglehetősen elkeseredetten meséli, hogy egy LIDL-s dolgozó többet keres, mint Ő. Néhányan egyszerűen szeretnek tanítani és "megengedheti magának", hogy tanár legyen, mert a férje jól keres, van olyan, aki pedig egyszerűen elhagyja a pályáját, elmegy futárnak, dohánybolti eladónak, stb.
Egyetemi tanár oktatót (zenetanár) pedig 25 év után építették le :-(
2022. jan. 15. 16:38
16/18 anonim válasza:
A tanároknak nem lenne szabad ennyiért dolgozniuk. Az, hogy ennek ellenére megteszik az ő felelősségüknek tartom. Ha a tanárok azt mondanák, hogy igenis 300.000 forint legyen a kezdő fizetésük, különben nem dolgoznak, akkor kifizetnék nekik. De ehhez minden tanár kell, vagy legalábbis a többségük. Így is tanàrhiány van, simán ki tudnák harcolni. És hogy ne basszanak ki mindenkivel, nyár elején szólnának, hogy szeptembertől emelt fizu, vagy nem megyünk dolgozni.
2022. jan. 16. 09:20
17/18 Senior Séf válasza:
Nagyon sok emberben él a vágy, hogy továbbadja a felhalmozott tudást. A vágy, hogy segítsen másokon, hogy egyengesse botladozó lépteiket. Ezt a vágyat pedig nem lehet, nem is érdemes forintosítani. Megfizethetetlen!
2022. jan. 17. 16:53
18/18 anonim válasza:
Tanár vagyok és nem csak a fizetésemből élek. Vagyok annyira intelligens, hogy nem vájkálok más fizetésében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!