Nem fejeztem be az egyetemet (nyelvi szakon), IT support, help desk-es területen alkalmaznának?
Figyelt kérdés
Éltem külföldön, utána nyelv szakra jártam 2 évig, viszont nem sikerült, mert meg volt a 3 tárgyfelvételem.
Angolból van C1-es nyelvvizsgám, németet középfokon beszélem.
Szerintetek felvennének IT support vagy help desk-es területre, ügyfélszolgálatra?
2022. jan. 14. 17:43
1/7 anonim válasza:
Arra simán, németesből hiány van amúgy is.
2/7 anonim válasza:
Siman, ezekkel a nyelvekkel menj el tesztelonek. Hosszu tavon sokkal tobb lehetoseged van
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt elfelejtettem írni, hogy eddig kereskedelemben dolgoztam és a korom 30+-os. :/ Ez akadály lehet?
2022. jan. 14. 18:40
4/7 anonim válasza:
Nem, tenyleg, nezz utana a tesztelesnek. Ha supportot megtudod csinalni akkor siman megtudod a tesztelest is. A supporton megolik a lelked is, tesztelokent meg karriert is befuthatsz
5/7 anonim válasza:
IT helpdesk és supporthoz azért nem árt, ha van az embernek egy megfelelő informatikai előképzettsége. Legtöbb esetben a helpdesk már ellátja a lvl1 support részét és vagy megoldja vagy továbbítja lvl2/lvl3 részére. Ha ilyen informatikai ismeretek nincsenek, az tanulható, de az is idő igényes. Tesztelőként is szükséged van IT ismeretekre, méghozzá magasabb szintűekre is.
6/7 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnál írni egy példát, tanfolyamot vagy bármit, hogy milyen informatikai előképzettség lenne jó?
2022. jan. 14. 20:14
7/7 anonim válasza:
menj el supportra, helpdeskezni, legyen valami IT-hoz köthető tapasztalatod
közben tanulj
csináld meg az istqb foundation vizsgát, nem vészes, tanfolyás nélkül is fel lehet rá készülni
menj el tesztelőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!