Állásinterjúra berendelésnél a cégeknek eszükbe sem jut, hogy az ember esetleg állásban van és nem tud akármikor menni? Ilyen de. 10-11re megy du 13ra minek hívnak be?
"Buta vagy."
csak realista és nem a föld felett 1 m-rel lebegő önámító.
Teljesen érthető a probléma. Ha csak nem valami kiemelkedő zseni valaki, rengeteg helyre el kell menni interjúra, mire valahova felveszik és mivel senki nem szeret munkanélküli lenni, szeretné már akkor bebiztosítani megát, mielőtt még felmondana a régi helyén. Elég ha csak pl 5 interjúre hívnak be a 20 álláshirdetésből, azokkal mind egyeztetni kell. Az mind szabi, nyilván senki nem fogja azt mondani a főnökének, hogy légyszi engedj már el korábban, mert állásinterjúra megyek.
Ez is annak a következménye, hogy rengeteg a szar munkahely, ahonnan mindenki menekülne, és ha szólni merészel valaki, hogy váltani tervez, akkor jól meg is bosszulják, mert ugye normál körülményeket teremteni senki nem akar.
Reggel szólsz, hogy megy a hasad, a házidokinak meg ugyanezt mondod.
Vagy veszel ki egy nap szabit.
Valami valamiért, ha váltani akarsz, akkor ez is egyfajta befektetés, hogy jobban alakuljon a sorsod.
És ne feledjük, hogy sokszor több körösek az interjúk, tehát lehet többször is kell menned és lehet feleslegesen.
Berendelnek?
Engem ugyan nem, engem meg szoktak kérdezni, hogy jó-e az időpont
" ha nem tetszik a dél körüli akkor kérjél másikat."
Bonyolult felfogni azt hogy nem én döntöm el, mikor megyek? nincs olyan hogy kérek másikat...
"Bonyolult felfogni azt hogy nem én döntöm el, mikor megyek? nincs olyan hogy kérek másikat..."
Ülj vissza, kommunikációból 1-es.
“ ha nem tetszik a dél körüli akkor kérjél másikat."
Bonyolult felfogni azt hogy nem én döntöm el, mikor megyek? nincs olyan hogy kérek másikat...”
Nem értem, voltam már egy pár alkalommal interjún, minden egyes alkalommal akkor mentem, amikor nekem is alkalmas volt. Ha a felajánlott időpont nem volt jó, akkor javasoltam egy másikat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!