Győrben dolgozom mint fuvarszervező. Az anyanyelven kivűl még két nyelvet beszélek amik napi szinten kellenek a munkámhoz. Nettó 270 K a fizetésem amit nagyon kevésnek érzek és szeretnék f.emelést. Mit gondoltok?
"Lehet lepontozni, de Bp-en egy raktárosnak is nettó 250 felett kell fizetni."
Raktáros vagyok Pesten (XXI. ker.) illatszer nagyker. Kézi anyagmozgatás árukiadás.
bruttó 220.
nettó 144.
"Raktáros vagyok Pesten (XXI. ker.) illatszer nagyker. Kézi anyagmozgatás árukiadás.
bruttó 220.
nettó 144."
Most erre mit mondjak? Megérdemled.
"is nettó 250 felett kell fizetni."
És ezt a munkáltatók is tudják hogy kinek mennyit KELL fizetni? vagy ezt csak a dolgozók tudják?
"És ezt a munkáltatók is tudják hogy kinek mennyit KELL fizetni? vagy ezt csak a dolgozók tudják?"
Kit érdekel? Pesten egy kis panel 25 millió, egy albérlet alsó hangon 120e+rezsi. A 250-ből is csak vegetálni fogsz, de egzisztenciát teremteni nem lesz lehetőséged.
"Kit érdekel? Pesten egy kis panel 25 millió, egy albérlet alsó hangon 120e+rezsi. A 250-ből is csak vegetálni fogsz, de egzisztenciát teremteni nem lesz lehetőséged."
de én nem ezt kérdeztem. mellédumálsz.
A cégeket nem érdekli mennyi egy panel, őket az érdekli, ha bruttó 250ért állást hirdetnek lesz-e rá ember. és ha lesz (és lesz!!) akkor az az állás 250-et ér.
"ha bruttó 250ért állást hirdetnek lesz-e rá ember. és ha lesz (és lesz!!) akkor az az állás 250-et ér."
Na, az az ember olyan is lesz, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!