Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » MLM-nél is számít hogy csóró...

MLM-nél is számít hogy csóró vagy gazdag ember ajánlja neked?

Figyelt kérdés

2003 körül keresett meg az Amway üzlettel egyik ismerősöm egy kifejezetten jómódú családból származó 22 éves srác. Nekik különféle üzleteik voltak a városban, meg panzióik, minden családtagnak saját új autó.

A srác elmondása szerint ő akkor havi nettó 500.000-et kapott (?) vagy keresett szüleinél és az Amway üzlettel együtt.

Mondta hogy a szüleinél lakik de úgy elkölti azt az 500 ezret hogy hónap végén még kérni szokott 20.000Ft-ot benzinre megy egyebekre.

Nemet mondtam neki az Amway üzletre hiába győzködött, nem akarta megérteni, hogy az ő hátterével előadni másoknak meggyőző, hiszen ő még magasabbra pozícionálja magát az emberek szemében, hiszen ő a gazdag srác marad akinek ez is összejött.

De én aki akkor a McDonaldsban sütöttem a hamburgert és egy szobát tudtam bérelni havi 10.000 Ft-ért, én csak a szerencsétlen lúzer lettem volna aki végső kétségbeesésében belekapaszkodik ebbe.

2022. jan. 10. 10:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

4 válaszadó vagyok.

10-es, 7 éve csinálod.

Van akkora összeged, hogy ki tudjál lépni a mókus kerékből, és folyamatosan jöjjön a pénz?

Én! 2008-ben kezdtem és eleinte tényleg nagyon jól ment, de 1 év után én és az országban több ezer ember, nagyon komoly mínuszokba jött ki. Én meg úsztam 3000 euróval, másoknak ez már több tíz millióba fájt.

Soha nem leszel ebből gazdag ember, akinek millárdjai vannak, ha meg még is, akkor nem itt írogatnál.

2022. jan. 10. 18:48
 12/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem az a mottóm, hogy "Olyan embertől fogadj el tanácsot, aki minimum ott tart, ahol te szeretnél."
2022. jan. 10. 19:09
 13/26 anonim ***** válasza:
82%

"Olyan embertől fogadj el tanácsot, aki minimum ott tart, ahol te szeretnél."

hú ennek kicsit ilyen mlm, meg egócoaching szektás vibe-ja van :D

2022. jan. 10. 19:11
 14/26 anonim ***** válasza:

"egócoaching szektás vibe-ja van"

Nem baj, de mondjuk ha pl képtelen lennél becsajozni, akkor a hogyantot és a mikéntet egy nőcsábásztól kérdeznéd, vagy egy hasonló lúzertől?

2022. jan. 10. 19:15
 15/26 anonim ***** válasza:
17%

Már csak és kizárólag ebből élek. Jön annyi pénz folyamatosan belőle, hogy eltartsam a családomat.

Lehet, hogy azért buktál rajta 3000 eurót, mert az általad leírt módon csináltad?

Pl milliós raktárkészlet felhalmozása?

Másképp nem tudom, hogy hogyan lehetne ekkora összegeket bukni rajta.

"Soha nem leszel ebből gazdag ember, akinek millárdjai vannak..."

A gazdagság relatív. Az a jó az MLMben, hogy nem csak milliárdokat lehet keresni, hanem csak annyit is, amennyire szükség van.

(szerintem az, aki úgy áll neki MLMezni, hogy ő 7 év alatt milliárdokat fog keresni, az bele is fog bukni nagy valószínűséggel.)

2022. jan. 10. 19:17
 16/26 anonim ***** válasza:
érdemes megvárni a gyakorikérdések MLM-helytartóját, általában az összes MLM-es kérdés alatt osztja az igét. ha még nem fordult volna fel a gyomrod a nettóbukó üzleti modelltől, akkor őt még mindenképpen várd meg. mindig rákeres az "MLM" szóra, órák kérdése és írni fog.
2022. jan. 10. 19:58
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
nem számít, ugyanúgy elhajtom a narkós anyjába
2022. jan. 10. 23:03
 18/26 anonim ***** válasza:
83%

#15: Az MLM-el nem az a baj, hogy a hagyományos reklám-nagyker-kisker háromszöget megkerülve közvetlen értékesít és a tagoknak ad jutalékot, hanem az, hogy 90%-ban olyan terméket forgalmaz, amire az embernek valójában nincs szüksége vagy legalább is töredékáron hozzájuthat ugyanolyan termékhez a hagyományos kereskedelemben. Plusz, a legtöbb MLM olyan, mint egy kultusz, egy szekta ha úgy tetszik és az értékesítőket félistennek, a termék(ek)et meg csodaszernek állítják be.

Dolgoztam MLM cégnek (alkalmazottként), tudom, miről beszélek.

2022. jan. 11. 07:45
 19/26 anonim ***** válasza:

"...mint egy kultusz, egy szekta ha úgy tetszik és az értékesítőket félistennek..."

Nem hinném, hogy az értékesítőket annyira dicsőítik. Inkább a hálózatépítőket, nem?

Közülük is csak azokat, akik komoly munkát tettek bele és sikereket értek el.

"...90%-ban olyan terméket forgalmaz, amire az embernek valójában nincs szüksége..."

Ha ez így van, akkor még mindig ott van a maradék 10% termék, amivel ugyanúgy fel lehet építeni egy jövedelmező hálózatot.

2022. jan. 11. 10:50
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hinném, hogy az értékesítőket annyira dicsőítik. Inkább a hálózatépítőket, nem?"

Hálózatépítő, értékesítő, terjesztő, tag, stb. Mindegy hogy nevezzük, ugyanarra gondolunk.

2022. jan. 11. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!