Van gazdag rokonod? vagy esetleg ilyen ismerős? és ha igen, hogy él? nem irigykedsz rá vagy hasonlók?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 22:39
1/7 anonim válasza:
Én vagyok a gazdag rokon (a többi családtaghoz képest). Jól élek. Csak anyámmal, apámmal és egyik oldali nagymamámmal tartom a kapcsolatot. Ezer évente 1x hallok a távolabbi rokonok felől. Akkkor is hasznot akarnak belőlem húzni. Legutóbb unokatesó kipottyantott 3 gyereket és szeretett volna a családjával a pesti lakásomba költözni.
2/7 anonim válasza:
Én is gazdag rokon vagyok. Nem tartom csak a szüleimmel a kapcsolatot mert ők az egyetlenek akik örülnek neki.
Párom van az ő családjaval se tartom a kapcsolatot mert ők is pénzért jönnek, ha kell valami kedvesek, ha segíteni kell napi 50ezeret kaptam segítséget míg nekem ingyen kell mert van pénzem.
Tulajdonképpen a szüleimen kívül minden rokon haszonleso.
De van pár barátom, nem sok, de vannak akik ezt megértették és szeretnek engem.
3/7 anonim válasza:
Hát, a családban is én vagyok a gazdag rokon, de ezt azért úgy csinálom, hogy ők nem is tudják, hogy az vagyok.
4/7 anonim válasza:
Van gazdag rokonom, de egyáltalán nem irigylem. Napi 10-12 órákat dolgozik, hétvégén is. Inkább vagyok "csóró", de legyen szabadidőm.
5/7 anonim válasza:
Több igazán gazdag embert is ismerek egyáltalán nem irigylem ő inkább próbálok tőlük tanulni.Nem feltétlenül azt hogy hogyan legyen én is az ő anyagi szintjükön inkább azt hogy miben gondolkodnak máshogy mint a körülöttük lévők. Egyikük például egy ilyen igazi "bolond" milliomos meglehetősen sok pénze és ingatlanja van de én például ismertségünk első 2 évében nem tudtam ezekről teljesen átlagos életmódot él. Van köztük olyan is aki többszörös milliárdos de ha kell oda áll dolgozni bármikor kb bármit és neki rengeteg féle cége/vállalkozása van és folyton pörög ezerell pedig már 50 éves is elmúlt.
6/7 anonim válasza:
Mi számít gazdagnak?
Volt olyan, aki messze átlag feletti életszínvonalat élt. Aztán egyszerűen belefásult a pénzhajtásba, felélte a pénzét, és legalább 10 éve teng a semmiben.
7/7 anonim válasza:
Nekem van nagyon gazdag barátom. Még anno a Porsche tulajdonosi körben ismerkedtünk meg. Az autóira szeret költeni, van bőven passzívjövedelme is, lenn él egy vidéki házban és mindenféle állattal veszi körbe magát. Néha feljön Pestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!