Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van gazdag rokonod? vagy...

Van gazdag rokonod? vagy esetleg ilyen ismerős? és ha igen, hogy él? nem irigykedsz rá vagy hasonlók?

Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Én vagyok a gazdag rokon (a többi családtaghoz képest). Jól élek. Csak anyámmal, apámmal és egyik oldali nagymamámmal tartom a kapcsolatot. Ezer évente 1x hallok a távolabbi rokonok felől. Akkkor is hasznot akarnak belőlem húzni. Legutóbb unokatesó kipottyantott 3 gyereket és szeretett volna a családjával a pesti lakásomba költözni.
2021. dec. 30. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Én is gazdag rokon vagyok. Nem tartom csak a szüleimmel a kapcsolatot mert ők az egyetlenek akik örülnek neki.

Párom van az ő családjaval se tartom a kapcsolatot mert ők is pénzért jönnek, ha kell valami kedvesek, ha segíteni kell napi 50ezeret kaptam segítséget míg nekem ingyen kell mert van pénzem.

Tulajdonképpen a szüleimen kívül minden rokon haszonleso.

De van pár barátom, nem sok, de vannak akik ezt megértették és szeretnek engem.

2021. dec. 31. 06:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, a családban is én vagyok a gazdag rokon, de ezt azért úgy csinálom, hogy ők nem is tudják, hogy az vagyok.
2021. dec. 31. 08:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Van gazdag rokonom, de egyáltalán nem irigylem. Napi 10-12 órákat dolgozik, hétvégén is. Inkább vagyok "csóró", de legyen szabadidőm.
2021. dec. 31. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Több igazán gazdag embert is ismerek egyáltalán nem irigylem ő inkább próbálok tőlük tanulni.Nem feltétlenül azt hogy hogyan legyen én is az ő anyagi szintjükön inkább azt hogy miben gondolkodnak máshogy mint a körülöttük lévők. Egyikük például egy ilyen igazi "bolond" milliomos meglehetősen sok pénze és ingatlanja van de én például ismertségünk első 2 évében nem tudtam ezekről teljesen átlagos életmódot él. Van köztük olyan is aki többszörös milliárdos de ha kell oda áll dolgozni bármikor kb bármit és neki rengeteg féle cége/vállalkozása van és folyton pörög ezerell pedig már 50 éves is elmúlt.
2021. dec. 31. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi számít gazdagnak?

Volt olyan, aki messze átlag feletti életszínvonalat élt. Aztán egyszerűen belefásult a pénzhajtásba, felélte a pénzét, és legalább 10 éve teng a semmiben.

2021. dec. 31. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem van nagyon gazdag barátom. Még anno a Porsche tulajdonosi körben ismerkedtünk meg. Az autóira szeret költeni, van bőven passzívjövedelme is, lenn él egy vidéki házban és mindenféle állattal veszi körbe magát. Néha feljön Pestre.
2022. jan. 10. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!