Mit csinálnál ha egy ismerős beajánlott valahova de nem szeretnéd elvállalni a munkát?
Figyelt kérdés
Bővebben: állami helyre beajánlott egy ismerősöm de az interjú egy csalódás volt. Nagyon ellenszenvesek voltak az interjúztatók, ami a feladatom lenne az sem tetszik, a fizetés meg egyenesen röhej. Ők is bizonytalanok voltak velem kapcsolatban de én is. Viszont úgy érzem bunkóság és kellemetlen az ismerőssel szemben ha nem vállalom.2021. ápr. 26. 14:15
1/6 anonim válasza:
Ha egy ismerőstől kapsz egy pulcsit, akkor mosolyogj szépen, köszönd meg és tedd be a szekrény aljába. Esetleg egyszer vedd fel, amikor tudod, hogy vele találkozol, hogy lássa, hogy hordod.
Nah, egy munka nem ilyen. Nyugodtan mondj rá nemet. Ha az ismerős rákérdez, hogy miért, akkor neki is el lehet mondani, amit fentebb leírtál.
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán tettek ajánlatot?...
Ez biznisz, ha nem vállalod, semmi rossz érzésed ne legyen.
3/6 anonim válasza:
Még, ha kicsit kellemetlen is most nem élni a lehetőséggel, még mindig jobb, mint elvállalni a melót és további rossz élményeket szerezni.
Én a helyedben megköszönném, hogy az illető próbált segíteni, és egyenesen megmondanám neki, hogy mégsem vállalom el, mert a munkáltatóval nem egymást keressük.
4/6 A kérdező kommentje:
Azt előre megmondta nekem, hogy ha nem tetszik ne vállaljam, nincs gáz. Amúgy annyit mondtak, hogy ők gyakorlott embert keresnek és ez így most bizonytalan nekik, holott az önéletrajzomban minden benne volt.
2021. ápr. 26. 14:27
5/6 anonim válasza:
Az a jo az interjun hogy akarmikor azt mondhatod ilyen esetben hogy neked 100-200-300k val nagyobb osszeg kellene. Siman megmosnhatod h ennyiert nem vallalod
6/6 anonim válasza:
Voltam már ilyen helyzetben, azt mondtam az ismerősnek, hogy köszike, de kaptam jobb ajánlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!