A minimálbér emelés fel fog gyűrűzni a nem minimált keresők szintjére és ott is emleni lesznek kénytelenek ahol minimál felett adtak (különben csökkenne a bérelőny)?
Igen érdeke, mert ha nincs bérerelőny a jó emberei elmennek máshova ahol meg VAN bérelőny, ő meg ottmarad a semmitérőkkel.
Így elemi érdeke a jó embereinek valamit adni amiért maradnak. Ha nem ad, a jó emberek elmennek oda ahol adnak, ez evidens.
", az kereshet új munkahelyet"
így van!! és ezt is fogják tenni.
A cég meg ott áll majd a semmitérő maradék munkaerővel, és vehet fel újakat, akik majd KEZDŐBÉRNEK tübbet kérnek majd mint amit a régiek emelve kaptak volna.
Betanított munkáknál nem elemi érdeke. Lásd, adott régió, adott multi.
Úgy is talál szakképzetlen.
A magasan képzett munkaerőnek meg nem bérminimumot ad.
"A magasan képzett munkaerőnek meg nem bérminimumot ad."
Én nem is ezt írtam... tán olvasd el mit írtam...
"A minimálbér emelés fel fog gyűrűzni a nem minimált keresők szintjére és ott is emleni lesznek kénytelenek ahol minimál felett adtak"
vagyis ott van a képzett bruttó 400-500-at kereső emberke...
aki azt mondja nézd főnök még az udvarsöprő józsi is kapott 20 % emelést (169-->200) TE mennyit adsz nekem?
Mert ha az udvarsöprő semmihez se értő józsi kapott 20-at akkor én a több nyelves diplomás mennyit érek meg a cégnek? Mert ha semmit, vagy csak alibi pár %ot, akkor holnap már üres lesz a székem..
ez így megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!