Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van kereslet bébiszitterekre?

Van kereslet bébiszitterekre?

Figyelt kérdés
Kérlek írjatok mert most indul egy tanfolyam és jelentkeznék rá és a jövöben ez lesz a megélhetésem
2010. szept. 8. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben jelentkeznék, mert ha valaki keres bébiszittert, az elsősorban képzettet fog választani!

Ha van erre egy elvégzett tanfolyamod, akkor könnyebben vesznek fel valamelyik bébiszitter-közvetítő céghez is!

Mo-on is van rá igény, de külföldön biztosan el tudnál helyezkedni ilyen végzettséggel! :-D

2010. szept. 8. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Van rá igény, ha kijártad, biztos lesz állásod.

Akit én megbíztam nálunk lakik és havi 140 ezer ft nettot kap. 1 nap kimenővel.

2010. szept. 8. 16:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó! Csak nekem van két gyermekem, akik ovisok. Az egyik nagy csoportos a másik kis csoportos.
2010. szept. 9. 08:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Annál inkább végezd el!!!

Akkor azt is csinálhatod, hogy a saját gyerekeid mellé mások gyerekeit bevállalod, akár "családi napközi" formában... :-D

Hidd el, lenne rá kereslet! (Kevés az óvoda, bölcsöde, sokan mennének vissza dolgozni, de emiatt nem tudnak.)

2010. szept. 10. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!