Melyik verseny képes ilyen kevés fizetésre?
Te akarsz az én helyemre jönni, kispofám?
Hmmm... oké, lássuk, megfelelnél-e, válaszolj az alábbi kérdésekre!
- Hogyam működik a Scrum metodológia?
- Hogyan kell React-ben komponenst készíteni (van egy régi és egy új módszer is)?
- Mire jó a TypeScript?
- Melyik AWS szolgáltatással lehet microservice-ként futtatni egy-egy funkciót?
- Go nyelvben hogyan definiálsz egy tömböt?
:D :D :D
A scrum módszertan az agilis projektmenedzsmentben alkalmazott módszertanok közül a legelterjedtebb. Egy keretrendszer, ami az egyszerű, könnyen érthető és kifejezetten összetett, komplex problémák megoldására alakult ki folyamatosan változó környezetben. Bár elsődlegesen a szoftverfejlesztésben alkalmazzák, ma már egyre gyakrabban implementálják más területeken, például szolgáltatásfejlesztési vagy szervezetirányítási projektek megvalósításakor.
A React-ben olyan különböző komponenseket készíthetsz, amik különféle viselkedéseket tudnak elkülöníteni, magukba foglalni. Ezután tudsz kimondottan csak néhányat renderelni, az alkalmazás állapotától függően.
A tájpszkript semmire sem jó, ezért is felesleges ott henyélned.
Ja, hát Wikipédiáról én is tudok kimásolni. :) Az AWS és a Go már nem ment, igaz? :D
Mellesleg a React-nál sem ezt kérdeztem, a Typescript-re meg óvodás választ adtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!