Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik verseny képes ilyen...

Melyik verseny képes ilyen kevés fizetésre?

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 22:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Remélem kirúg a főnököd.
2022. jan. 7. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Kösz a jó kívánságot, de nem fog megtörténni. :)
2022. jan. 7. 11:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Volt már azt kívántam másnak vegyék fel, az bejött, szóval ez is befog, mert a helyedre kívánom!
2022. jan. 7. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Te akarsz az én helyemre jönni, kispofám?

Hmmm... oké, lássuk, megfelelnél-e, válaszolj az alábbi kérdésekre!

- Hogyam működik a Scrum metodológia?

- Hogyan kell React-ben komponenst készíteni (van egy régi és egy új módszer is)?

- Mire jó a TypeScript?

- Melyik AWS szolgáltatással lehet microservice-ként futtatni egy-egy funkciót?

- Go nyelvben hogyan definiálsz egy tömböt?

:D :D :D

2022. jan. 7. 11:34
 15/16 A kérdező kommentje:

A scrum módszertan az agilis projektmenedzsmentben alkalmazott módszertanok közül a legelterjedtebb. Egy keretrendszer, ami az egyszerű, könnyen érthető és kifejezetten összetett, komplex problémák megoldására alakult ki folyamatosan változó környezetben. Bár elsődlegesen a szoftverfejlesztésben alkalmazzák, ma már egyre gyakrabban implementálják más területeken, például szolgáltatásfejlesztési vagy szervezetirányítási projektek megvalósításakor.

A React-ben olyan különböző komponenseket készíthetsz, amik különféle viselkedéseket tudnak elkülöníteni, magukba foglalni. Ezután tudsz kimondottan csak néhányat renderelni, az alkalmazás állapotától függően.

A tájpszkript semmire sem jó, ezért is felesleges ott henyélned.

2022. jan. 7. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:
67%

Ja, hát Wikipédiáról én is tudok kimásolni. :) Az AWS és a Go már nem ment, igaz? :D

Mellesleg a React-nál sem ezt kérdeztem, a Typescript-re meg óvodás választ adtál.

2022. jan. 7. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!