Miért mondják, hogy a nők elvannak nyomva?
Az összes könnyű szakma nekik kedvez, egy nőt simán beraknak recepciósnak/titkárnőnek, hasonló képzettségű férfiaknak marad a kukáskocsi kategória kb.
Egyetemre is több nő jár, mint férfi.
Ha meg végképp a legkönyebb dolgot akarják, elég egy webcam + stabil internetkapcsolat, és komoly pénzeket szakíthatnak így is.
Férfiaknál mi a könnyű pénzszerzési lehetőség? hmm, bűnözőnek lenni talán..
+ nyugdíjba 5 évvel korábban mehetnek.
Amúgy meg! Te is leszakíthatnál komoly lovékat ha rendbe szednéd magad, beillatosítanád a farkadat, kihuzigálnád az oda nem illő szőrszálakat a bimbóudvarodról, majd meghirdetnéd "egetrengető" szolgáltatásaidat és aztán indulhatna a soha vissza nem térő eksön.
A lehetőség előtted is ott van! Ragadd meg most!
De ne felejtsd el az óriásplakátot sem kérdező azon is hirdesd majd magad a metró aluljárókban "Megrengetem az eget alattad" szlogennel :)
Meg mellékelj egy miniatűr fotót férfiasságodról is amire köss egy kis csokornyakkendőt és ez nagyon fontos!
Fontos, hogy elegáns benyomást kelt hangsúlyozva a BENYOMÁS szót :)
Azt honnan veszed, hogy 5 évvel hamarabb mennek nyugdíjba...??
Most már mindenkinek 65 év a korhatár!
(kivéve a nők 40-et, de az más tészta...)
5, pl a nők :D
Nem reális amit írtok, a gazdag nők általában a férjük által lettek gazdagok, illetve egy nő nem megy a saját szintjénél alább.
Egy jól kereső férfi simán összejön egy minimálbért kereső nővel, ha megtetszik neki. Fordítottjára én még nem láttam példát a közel 40 évem alatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!