Felmondanátok ha csak 2%-os fizetésemelést kapnátok (ssc)?
Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 08:36
1/25 anonim válasza:
Azzal a lendülettel...
Mi volt a probléma, hogy csak 2%-t kaptál? Alapból 4%ponttal csökkent a szocho + szaho, legalább azt odaadhatták volna
2/25 anonim válasza:
Ha bruttó 1,5 millió az alapbér, akkor nem.
3/25 A kérdező kommentje:
Elméletileg nem volt gond de most ennyit "tudtak" adni szűkös a költségvetés blabla
2022. jan. 4. 08:51
4/25 anonim válasza:
#1 - nem biztos, hogy kötelezett azok fizetésére a cég, így nem feltétlen releváns annak az adónak a csökkenése.
5/25 anonim válasza:
7% az infláció. 20% minimálbér emelés volt. Ilyen feltételek mellett 2% emelés kb a dolgozó arcon köpése.
6/25 anonim válasza:
Ssc-ben nem normális. Minimum inflációval megegyezőt kellett volna kapnod, ez így fizetés csökkentés. Mondj fel.
7/25 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi fizetésre kapok 2%-ot,illetve milyen a munkakör, szeretek-e alpvetően ott dolgozni. Lehet hogy felmondasz, aztan csak rosszabbat találsz kevesebb bérért, ezt is számítsd bele.
8/25 anonim válasza:
Hát nekem 2 éve adtak 5 % ot egy k8s családi kftnél, de azt is jeveselltem.
9/25 anonim válasza:
Kis cégeknél általában neked kell kérni az emelést, mert nincs rögzített emelési stratégia, mint egy multinál. Ezt megtanultam saját bőrön, miután egy korábbi helyen 4 év alatt semmit nem emeltek, én meg zöldfülű voltam.
10/25 anonim válasza:
Igen én is magam kértem, aztán 3 hónapra jött a covid és el is küldtek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!