Milyen irányban tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Szeretem motiválni az embereket, jó érzéssel tölt el, ha látom, hogy örül a segítségnek, vagy, ha valami tudást át tudtam adni. Milyen irányban lenne érdemes így továbbtanulnom, esetleg dolgoznom? Amúgy földrajzból van emeltem, tesin gondolkozom még így utólag, már rendes érettségi után. Imádok mozogni is. Szóval igazából földrajz-tesi tanárnak mennék.2022. jan. 2. 01:20
11/11 anonim válasza:
Nyelvet nyugodtan tanulhatsz mellette is, nem kell, hogy a szakod legyen (hacsak nem élsz halsz a nyelvészetért). Alapból kimeneti követelmény amúgy egy nyelvvizsga. Lehet nyelvórákat szabadon választható tárgyként felvenni, ha belefér az órarendbe. Ismerősöm így tanult svédül, vagy norvégül, fene tudja már, melyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!