A győri postán ügyfélszolgálati ügyintézőként hogy néz ki a betanulás időszaka?
Figyelt kérdés
Fél napra figyelek, hogy a kollega hogyan dolgozik, utána meg már beültetnek egyedül az ablakba?Vagy van valami képzés is?Hogy néz ez ki a gyakorlatban?A betanulás érdekel.Olyan írjon, aki dolgozott ott, vagy az ismerőse.2022. jan. 1. 21:39
1/12 BlackSword válasza:
Fél nap alatt azt se tanulod meg, hogy a mosdó merre van...
2/12 anonim válasza:
Nekem 3 nap volt a betanulás, szerdán kezdtem, és a következő hétfőn már az ablakban ültem, de csak csekket vettem fel egy hétig, utána minden mást szép sorjában.
3/12 anonim válasza:
1 hétig csak csekk?:D Azért az nem olyan nagy kunszt, kb max 2 nap azt megtanulod:D
4/12 anonim válasza:
Inkább úgy fogalmazok, hogy egy hétig volt kirakva az ablakomra hogy ott csak csekkfizetés van..
5/12 anonim válasza:
Részvétem annak, aki még csinálja :D
6/12 anonim válasza:
Nem vagyok abban a helyzetben most hogy válogassak, egy kis városban élek, ha nem muszáj nem utazgatok 1-2 órát naponta, másrészt mindenhol vannak problémák.. ahol jó a munka, ott szar a légkör, és fordítva..
7/12 anonim válasza:
ez igaz részben. én 6,5 évet lehúztam főpénztárosként, de soha többet.
8/12 anonim válasza:
... én 3 évet lehúztam úgy (nem postán), hogy soha nem tudtuk, lesz fizetés vagy sem...
Mindenki eldönti, hogy megfelel a szembe jövő munka, vagy nem. A sz@rnál is van mindig sz@rabb.
9/12 anonim válasza:
" A sz@rnál is van mindig sz@rabb."
De jobb is. Most is postán dolgozom, igaz a német postánál, mint kézbesítő. Klasszisokkal jobb. nincs műszak, reggeli kezdés 7:15. befejezés tempótól függően 15-16 körül. nem baxogat az ég világon senki, nincs értékesítés, nincs sorsjegy, nincs nyugdíjkifizetés, csak levél, csomag, újság, meg reklám. nem állnak az ember háta mögött, abszolút egyéni munka.
10/12 anonim válasza:
Melyik postán fogsz dolgozni, bár a válasz annyira végülis nem fontos:) milyen volt az állasinterjú? egyből fel is vettek vagy majd hívnak? szinten Győr..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!