Meddig normalis hogy a betanulás alatt hibázok egyszerű dolgokban is?
Ssc ben vagyok konyvelesi folyamatokkal foglalkozom.
Igyekszem.. komplex feladatok vannak, igy egyelore meg nem igazan latom at a folyamatokat. Ez a 2.hete a betanitasnak. Az elso heten elegedett volt a teljesitmenyemmel aki betanit, viszont ezen a heten alapdolgokat is elhibaztam...pedig figyelek... Mellette eszrevettem visszamenoleg dokumentumokban hibakat,amiket o keszitett korabban, szoval tenyleg figyelem ,hogy mit hogy kell, es gyakorlas celjabol nezegetem vissza a korabbiakat....
Ez meddig lesz elnezheto,hogy alapdolgokat elhibazok nehanyszor? Hallottam olyat,aki mondta,hogy honapok kellettek mire atlatja a dolyamatokat...de nem tudom igazabol, latok nagyon is jo munkavallalokat akik igazan gyorsak,es nem tudom elkepzelni,hogy ok hibaztak olyanokat,amiket en....
Igyekszem, tehat nem szeretnek rossz teljesitmenyt, de valahogy ez rosszul erint,hogy ha hibazok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!