Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meddig normalis hogy a betanul...

Meddig normalis hogy a betanulás alatt hibázok egyszerű dolgokban is?

Figyelt kérdés

Ssc ben vagyok konyvelesi folyamatokkal foglalkozom.

Igyekszem.. komplex feladatok vannak, igy egyelore meg nem igazan latom at a folyamatokat. Ez a 2.hete a betanitasnak. Az elso heten elegedett volt a teljesitmenyemmel aki betanit, viszont ezen a heten alapdolgokat is elhibaztam...pedig figyelek... Mellette eszrevettem visszamenoleg dokumentumokban hibakat,amiket o keszitett korabban, szoval tenyleg figyelem ,hogy mit hogy kell, es gyakorlas celjabol nezegetem vissza a korabbiakat....

Ez meddig lesz elnezheto,hogy alapdolgokat elhibazok nehanyszor? Hallottam olyat,aki mondta,hogy honapok kellettek mire atlatja a dolyamatokat...de nem tudom igazabol, latok nagyon is jo munkavallalokat akik igazan gyorsak,es nem tudom elkepzelni,hogy ok hibaztak olyanokat,amiket en....

Igyekszem, tehat nem szeretnek rossz teljesitmenyt, de valahogy ez rosszul erint,hogy ha hibazok...

2021. dec. 1. 00:24
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem megy mindig ugyanúgy minden még azoknak sem akik már betanulták. Elég egy kicsit fáradtabbnak lenni hozzá. Hibák még egy darabig előfordulnak akkor is, ha már azt gondolod tudod amit csinálsz.
2021. dec. 1. 00:45
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Mindenki hibázik néha, emiatt ne érezd rosszul magad. Ha valamiben nem vagy biztos kérdezz rá, illetve, ha különösen nagy horderejű a munka, akkor nézd át kétszer (bár erre kéne legyen belső folyamat is).
2021. dec. 1. 02:06
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Hidd el, aki évek óta csinálja az is szokott hibázni. Nem tudom mekkora a hajtás nálatok, de ha nem vészes, akkor ne kapkodj, gondolt át nyugodtan, hogy mi a következő lépés aztán majd belejössz.
2021. dec. 1. 05:50
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Én mentor vagyok, én tanítom be az újakat. 3-4 hónapig simán elnézem, ha hibáznak alap dolgokban, új minden, idegesek is, hozzá kell szokniuk. Viszont arra nagyon harapok, amikor meg se próbálnak valamire maguktól rájönni és rögtön kérdeznek. Szeretem látni, hogy próbálkoznak legalább. Ha 5-6 hónap után még van alap kérdésük vagy abban hibáznak akkor nagyon morcos vagyok már.
2021. dec. 1. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:
nem az ő munkájában kéne hibát keresni, hanem a sajátodat rendesen megoldani.
2021. dec. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!