215 ezer nettó jövedelem soknak számít ez már jó fizetés Pesten?
Figyelt kérdés
Ennyit fogok kapni nettóba nagyon örülök neki. (2 diploma járványügy területén)2021. dec. 27. 20:15
3/22 anonim válasza:
A duplája már jónak mondható, bár az sem sok
4/22 anonim válasza:
Ha van saját ingatlan, meg lehet belőle lenni, de amúgy karcsú.
5/22 A kérdező kommentje:
1. Mi a kamu?
2021. dec. 27. 20:21
6/22 anonim válasza:
Hát hogy örülsz egy olyan fizetésnek, amiből a fenekedet sem tudod kitörölni. 10 éve magasabb volt a nettóm és abból sem tudtam magam fenntartani normálisan.
7/22 anonim válasza:
Nem jó. Mi a párommal ennyit keresünk. Tehát nettó 400-at. Elég szegényen élünk, de éhen halni még sok, megélni kevés. Anyósnál lakunk. Jövőre megy a párom Németországba dolgozni. Én majd csak másfél év múlva ha végeztem a pénzügyi-számvitellel. Javaslom, hogy vagy tanulj valamit vagy külföld, mert ez a fizu egy -két év múlva már ételre sem lesz elég.
8/22 anonim válasza:
Bazsi újabb szakterületen diplomázott
9/22 anonim válasza:
Nem rossz. Én 200-at kapok, meg lehet belőle élni. Minden pénteken fizet a főnök. De az egyszerűség kedvéért számoljunk havi összegekkel, 200 ezer x 4,33 hét = 866 ezer. Ebből elmegy rezsire, internetre 50, kaja 90, kocsi 60, bulika, nyaralás, ruha 150. Marad havi 516 ezer.
10/22 anonim válasza:
#9 jól nyomod! :)) Heti 200 nem rossz! Havi 200 már az :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!