22 Évesen 200-205 nettó jó?
Gyári melós vagyok, Címkeszerkesztő munkakörben.
4év szakmával érettségi nélkül (sajnos)
Szállón lakok, semmire sem kell költenem csak magamra. Van egy 10k-s telefonszámlám és ennyi.
Az a vicc hogy semmit sem tudok félretenni valamiért XD
Amúgy hogy van 10 rongyos számlád telefonra? Nekem korlátlan nettel, hálózaton belül korlátlan beszélgetéssel, azon kívül 100 perc lebeszélhetőséggel sem éri el a 6ezret havonta.
Amúgy ha nem kell szállásra költened, akkor gondolom kaja/pia/cigi viszi el a nagy részét, ezeken lehet változtatni. Szerintem ez nem jó pénz.
4#
10k igen, és csak a korlátlan net. De szerintem azért mert Domino kártyás vagyok és nem előfizusként csinálom. Egy 180k-s Voda miatt KHR listán vagyok amíg nem rendezem szóval nem tudnék átmenni előfizura :/
ha a dupláját keresnéd, neked abból se maradna semmi.
0 kiadással nem tudsz a pénzeddel gazdálkodni. Alapvető pénzügyi ismeretek hiányára vall.
"ha a dupláját keresnéd, neked abból se maradna semmi.
0 kiadással nem tudsz a pénzeddel gazdálkodni. Alapvető pénzügyi ismeretek hiányára vall."
Kajál mondjuk napi 3e-ért, nem nehéz ennyit elkölteni, az 30x3000 már 90e, tehát egy százas már el úszott. Elmegy szórakozni, csajozik (teljesen természetes, most éljen), vesz magának ruhát-cipőt, simán elmegy a maradék.
A fizetés nem átlag alatti, a telefonszámla viszont iszonyat drága. Keress valami flottát. Simán el lehet harmadolni ezt az összeget.
Ha viszont semmit nem tudsz félre tenni, akkor nem csak a telefonszámlád van. Valószínűleg rengeteg pénzt versz el fölösleges hülyeségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!