Mit tegyek ha diplomával nem kapok, csak gyári munkát?
Szia!
Teljesen értékes diplomád van, ne add föl.
Ha gondolod, küld át az önéletrajzod, vagy csak másold be a szöveges részt privát üzenetben, és segítek átnézni, hátha tudok 1-2 ötletet mondani.
Az első hely megszerzése valóban a legnehezebb.
Én látatlanban azt mondom, vállalj be valami ssc-t, ahol lehet távunkéban dolgozni, és onnan lépj ét :)
Várom a cv-d :)
14)
Persze zsenikém, mert Debrecenbe és Szegedre aztán tényleg teljesen 2 különböző stílusú cv kell.
Sokat segítettél a Kérdezőnek!
15-ös, segítek, mert nem sikerült felfogni az alacsony értelmi képességeddel.
Tegyük fel, hogy Szekszárdon lakik. Mondjuk nem írta, mert arra sem volt képes.
Hiába van jól összeállítva az önéletrajza, ha Szekszárdon, mint megyeszékhelyen nincs értelmes, szellemi munkalehetőség, még gyári munka se, mert még arra az 1-2 gyári betanított pozícióra is 100 jelentkező van, mert annyira nincs munkalehetőség.
Ezért írtam azt, amit a 14-es válaszomban.
Remélem, most már sikerült felfogni.
16)
Nem, sajnos nem sikerült fölfogni, kérlek írd még le, lehetőleg kevesebb szóval, hátha megértem.
Egyszerűen nem értem, hogy lehetsz olyan agresszív bunkó, hogy azokat válaszadókat, akik a segítségüket ajánlották föl egy pályakezdőnek, eszetlen fogyatékosnak nevezel.
Hogy segíti ez a viselkedés a kérdezőt?
Egy jó cv jó cv, és kész. Azzal a cv-vel jelentkezhet majd bivalybasznádli gumigyárba, Budapestre, meg felőlem a londoni city-be is.
Igazad van teljesen, hogy egy pártízezres vidéki koszfészekben nehezen talál majd munkát, pláne szakmailag megfelelőt, és hogy a fehérgalléros munkák többsége Bp-n van, de hogy jössz ahhoz, hogy így beszélj másokkal?
Először az önéletrajza legyen normálisan összerakva, mert nagy összegben fogadok, hogy pályakezdőként kínos bakik vannak a CV-ben, amit használ, amit én, és a többi válaszadó, aki fölajánlotta a segítségét, ki tud majd javítani.
Szégyelld magad, ez suttyóság szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!