Melyik a legjobban fizetett kérdőíves oldal?
Zsebpénzt szeretnék nyűjteni a tanulmányi időszak alatt.
Próbáltam a MOBROG-ot, de ott gyakran azt írja ki hogy nem feleltem meg a kritériumoknak:/
surveytime.io - ebben az a jó hogy ahogy kitöltesz egy kérdőívet azonnal pénzre tudod váltani, paypalra utalnak. én az elején egész sok kérdőívet kaptam, aztán valamiért egyáltalán nem..
TGM panel- néha kapok kérdőívet, néha nem; de például rajtuk keresztül részt vettem egy egy hetes kutatáson amiért 15 ezret fizettek.
Magyar Országos Panel-itt kapok a legrendszeresebben kérdőíveket, 2-3 havonta össze jön belőle 2-3 ezer ft, ha rendesen csinálom.
én ezeket használom, de ne számíts a kérdőívezésből számottevő jövedelemre, ha több oldalt is használsz rendszeresen akkor is max egy két ezer forint jön össze havonta átlagban.
Szia!
Én tudok neked mondani pár megbízható oldalt szívesen,ha érdekel nyugodtan küld el az email címedet amire el tudom őket küldeni neked. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!