Melyik kérdőíves oldal fizet a legjobban?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy:
-Melyik kérdőív kitöltős oldal fizet a legtöbbet?
Melyiknél lehet megadni a bankszámlaszámom(Erste Bank)
-van hozzá alkalmazás vagy valami ahol követhetem mennyi pénzt sikerült összeszednem?
-Mennyi pénzt kerestek vele havonta?
Lehet hülye vagyok sőt biztos,valszeg tévhitekbe élek,mindenkit szivesen meghallgatnék
Legfőképpen:Tapasztalatok,weboldalak tömkelege,megbízható oldalak,tippek,tanácsok és minden!!!
Előre is köszi mindenkinek✌
Felejtsd el.
Ha fél év alatt össze tudsz harácsolni 5 ezer Ft-ot ilyenből, akkor már jó vagy.
AttaPoll (Mobil app, Android-on és iOS-en is elérhető)
Változó mennyi kérdőivet ad, de naponta minimum 1 mindig van. De volt olyan nap is amikor 10-et kaptam. Minél hosszabb, annál többet fizet. Vannak 1-2 percesek is 10-20 forintért, de vannak 15 percesek is, 100-200 forintért.
Én 10.000 forintnál kértem az első kifizetést PayPal-ra. Hiánytalanul megérkezett kb. másfél óra alatt.
41 nap alatt jött össze a 10.000.
5-ös válaszoló
Köszi szépen,letöltöm✌
Attapoll teljesen megbizható és jól müködő,és mellesleg ha szeretnél több kérdést,és extra pénzt használhatod a aqezd kódot és már jól indulsz.
Kb 2nap alatt 5eurot sikerült összeszednem ezzel a kóddal meg hogy naponta ellenőrzöm kapok e kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!