Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik kérdőíves oldal fizet...

Melyik kérdőíves oldal fizet a legjobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy:

-Melyik kérdőív kitöltős oldal fizet a legtöbbet?

Melyiknél lehet megadni a bankszámlaszámom(Erste Bank)

-van hozzá alkalmazás vagy valami ahol követhetem mennyi pénzt sikerült összeszednem?

-Mennyi pénzt kerestek vele havonta?

Lehet hülye vagyok sőt biztos,valszeg tévhitekbe élek,mindenkit szivesen meghallgatnék

Legfőképpen:Tapasztalatok,weboldalak tömkelege,megbízható oldalak,tippek,tanácsok és minden!!!

Előre is köszi mindenkinek✌

2020. dec. 4. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Mindegyik arra az üzleti modellre épül, hogy irreálisan sok időt kelljen eltölteni vele, miután egy pár petákot kivehetsz belőle.
2020. dec. 4. 16:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Habi 5 ezer forintot szeretnék összeszedni,tudsz ajánlani oldalt?
2020. dec. 4. 17:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Havi*
2020. dec. 4. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el.

Ha fél év alatt össze tudsz harácsolni 5 ezer Ft-ot ilyenből, akkor már jó vagy.

2020. dec. 4. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

AttaPoll (Mobil app, Android-on és iOS-en is elérhető)

Változó mennyi kérdőivet ad, de naponta minimum 1 mindig van. De volt olyan nap is amikor 10-et kaptam. Minél hosszabb, annál többet fizet. Vannak 1-2 percesek is 10-20 forintért, de vannak 15 percesek is, 100-200 forintért.

Én 10.000 forintnál kértem az első kifizetést PayPal-ra. Hiánytalanul megérkezett kb. másfél óra alatt.

41 nap alatt jött össze a 10.000.

2020. dec. 4. 22:04
 6/7 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló

Köszi szépen,letöltöm✌

2020. dec. 4. 22:19
 7/7 anonim válasza:

Attapoll teljesen megbizható és jól müködő,és mellesleg ha szeretnél több kérdést,és extra pénzt használhatod a aqezd kódot és már jól indulsz.

Kb 2nap alatt 5eurot sikerült összeszednem ezzel a kóddal meg hogy naponta ellenőrzöm kapok e kérdést

2023. júl. 12. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!