Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan, aki más időrendben...

Van olyan, aki más időrendben dolgozik, mint a többség? (nem reggel kel)

Figyelt kérdés

Mit dolgozik, az, aki nem reggel 7-kor kel, hogy 8-9-re beérjen a munkahelyére?

Szóval, ha te így dolgozol, elárulod mi a foglalkozásod?

Igen, ha felvetül az a kérdés, hogy "te erre hajtassz?": Igen szeretnék valami nyugis, elfogadható időbeosztású munkát, természetesen olyat, amit szívesen csinálnék.(pl rendezvényszervező..) A szüleimen látom, hogy mennyire kipurcannak délutánra-estére, mire hazaesnek a munkából..

Én ezt nem szeretném, amúgyis eléggé délutáni-esti-éjszakai ember vagyok, és ma már annyi lehetőség van..csak hol keressem?

De ne a go-go táncolással jöjjön itt nekem valaki! :D

Kérlek válaszoljatok!

Mit dolgozol???

2010. szept. 7. 10:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Gyed előtt nyomdában voltam főnökhelyettes, 9-re jártam, volt, hogy fél 9kor keltem :-)

Cserébe rohangáltam a városban vagy épp ültem az irodában, és sokszor hajnal 3kor értem haza.

A párom főállásban irodában van, másodban mlm cégnél van, jön-megy, találkozókra jár az irodába vagy ahol éppen kedve van, sokszor kávézóba megy. Ez délutáni és esti munka inkább, akkor ér rá az emberek zöme.

2010. szept. 7. 15:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! :)
2010. szept. 7. 22:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Én asszisztens vagyok, a megbeszélések kivételével kötetlen munkaidőben. Valamint dolgozhatok otthonról is, kivéve persze ha valamihez egy másik munkatárs személyes jelenléte kell vagy ilyesmi. Alapvetően én osztom be az időmet, azt is, hogy mennyit dolgozom, egy kis cégnél vagyok, ahol szerencsére elég rugalmasok: az a lényeg, hogy legyen meg a munka határidőre.

Minden héten van egy megbeszélés, ezt előre egyeztetjük, de általában ugyanabban az időpontban van (most például este fél héttől fél kilencig volt - így ért rá a főnök), valamint havonta-kéthavonta besegítek az ügyfélszolgálaton, akkor persze időre kell mennem. De az nem kötelező, csak jófejségből csinálom :)

A munkahelyem fő profilja az informatika, programozás, szerverüzemeltetés, ezek általában nem időhöz kötött dolgok. Pontosabban a szerver az 0-24es. Gondolom, ezért is van, hogy nekem is ilyen laza a munkaidőm, alkalmazkodom a többiekhez. Jellemzően dél-egy körül megyek be dolgozni, és addig maradok, amíg fog az agyam, vagy amíg ráérek. Szeretem a munkám :)

2010. szept. 8. 09:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászóló az,aki lelket tud önteni az emberbe a "Szeretem a munkám" résszel. Mikor suliba megyek és látom a buszon azt a sok fáradt,leesett vállú,görnyedt tartású embert,akik hajnaltól késő estig dolgoznak/utaznak,az önérzetük a nulla alatt van,a családi életük is szintén ennyi,harminc évesek de 50nek néznek ki,akkor félve gondolok a jövőmre,hogy sosem lesz normális családom,mert nem születtem cégvezető gyereknek,h apa betegyen vhová. ÉN is későn kelő,későn fekvő típus vagyok,s ezen az iskola sem tudott változtatni. Kb 10ig használhatatlan vagyok órákon,pedig próbáltam átütemezni magam,s ha kell 12-14 órát is dolgoznék naponta csak ne legyen kötött a munkaidőm. Egyébként programozást tanulok,s reménykedem hogy ez legalább minimálisan kötetlen munka.
2010. szept. 8. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!