Más is utál varrodában dolgozni? Ott dolgozom napi 8 órát, de már hányingerem van amikor reggel be kell mennem!
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 12:06
1/3 anonim válasza:
Nagyon kikesziti az embert a varroda. Kezdj el mas allast nezni az ujsagban vagy a neten, hatha talalsz valamit, amit jobban szeretsz! Hetvegen kapcsolodj ki, menj kirandulni!!!! :)
2/3 anonim válasza:
17 évet lehúztam ott. Az utolsó pár év maga volt a pokol. Amikor oda jutottam,hogy már sírva fakadtam a gondolattól,hogy dolgoznom kell menni akkor felmondtam :) Életem legjobb döntése volt! Nő létemre azt mondom,hogy szörnyű sok nővel együtt dolgozni. Válts ha tudsz!
3/3 anonim válasza:
Anyum 22 éve dolgozik varrónőként. Nem a kedvence de nem is nyavalyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!