Barbi5110 kérdése:
Miért van minden reggel hányingerem?
Figyelt kérdés
Terhes tuti nem vagyok! A férjemmel válni készülünk és rengeteget sírok meg idegeskedek. Lehetséges az esetleg hogy az ideg ment rá a gyomromra és attól van ???2011. jún. 10. 06:56
1/11 anonim válasza:
Akkor idegesség...Sok a gyomorsavad.Nem ég a gyomrod???
2/11 A kérdező kommentje:
Az nem ég hála Istennek, de mondjuk enni nem tudok. Csak iszok már 2 napja. Sör meg bor... felvátva :(
2011. jún. 10. 07:13
3/11 anonim válasza:
Ha csak sört meg bort iszol már 2 napja, enni semmit nem eszel, akkor magadtól is kitalálhattad volna, hogy miért van hányingered. Szedd össze magad, az ég szerelmére, egy férfi sem ér annyit, hogy ennyire magad alatt légy!
4/11 A kérdező kommentje:
07:18 de szeretem nagyon és ....... . Tudsz esetleg jobbat a piától??? Pl drog?? az lehet jobb lenne... :(
2011. jún. 10. 07:27
5/11 anonim válasza:
Értem, hogy szereted. De az élet megy tovább. Fel kell állni és tovább sétálni! Ne tedd magad tönkre, annyit nem ér, hidd el! Mozdulj ki a lakásból, szervezz programokat egy barátnőddel, foglald le magad. El kell terelned a figyelmedet. Az nem megoldás, hogy nap mint nap leiszod magad. A drog pedig eszedbe se jusson! Nagyon nehéz lesz, de össze kell szedned magad!
6/11 A kérdező kommentje:
07:31 köszike ! Megpróbálom majd valahogy ígérem.... :(
2011. jún. 10. 07:34
7/11 anonim válasza:
Azért mert válófélben vagytok, a saját egészségedet még nem kéne tönkretenni!
8/11 A kérdező kommentje:
08:46 De tudod hogy milyen nehéz most .... :( :( :(
2011. jún. 10. 08:49
9/11 anonim válasza:
Én 100%osan megértelek. Múlthét kedden lett vége a kapcsolatomnak és azóta hányok, nem eszek, kiszáradás határán vagyok lassan.
Az ideg miatt van az egész. Nehéz ilyenkor összeszedni magad, de sem a pia, sem a drog nem megoldás.
Én kb egész nap itt olvasgatok, hogy elvonjam a figyelmem.
Ilyenkor gyógyszer sem fog segíteni a bajodra. Viszont ha sikerült összeszedned magad, akkor kérlek oszd meg velem, hogy hogyan sikerült, mert lassan belehalok.
10/11 anonim válasza:
08:46 vagyok
Elhiszem, hogy nehéz, nyilván én is ki lennék bukva, de kérlek, próbálj a sarkadra állni! Ne hagyd magad elzülleni! Őszintén remélem, hogy hamarosan kilábalsz a problémából, és újra boldog leszel.
21/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!