Vajon mitől lehet? December 27-én hagytam abba a fog. Gátló szedését. Azóta 2szer volt szédülésem, de ami kb:1óráig tartott. A hasam is felvan puffadva, reggel is. Néha hányingerem is van. Lehet, hogy babás vagyok?
nem akarlak elkeseríteni, de nálam is így kezdődött... abbahagytam a tabit, néha szédülgettem picit.
Aztán 1-2 hónap után többször és hosszabb ideig. Aztán még pár hónap és akár napokig is szédültem. Áprilisban hagytam abba a bogyót.
szeptember 20-a óta folyamatosan szédülök. Gyógyszert kell rá szedjek. Megbolondult hormonháztartás a tabi hatására...
Így jár a hülye ember saját kárán tanul.
Sztem inkább reménykedj, hogy veled nem az lesz, mint velem... nem Te lennél az első és sajnos nem is az utolsó :o(
szorítok!
Nem mondom, hogy a baba kizárva. Mert miért ne, akár lehet is és a tünetek simán utalhatnak babára is.
DE
A tabi egy mesterséges állapotot tart fenn a szervezetedben, miszerint a tested úgy érzékeli, hogy terhes vagy. (ez a tabi lényege, átveri a szervezeted)
Abbahagytad a tabit és elkezd regenerálódni a kis tested, ezért küldhet téves jeleket feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!